Jump to content

Overstimulatie


MariaG

Recommended Posts

Guest Sas25

Hoi Maria vervelend zeg! Ik zelf geen ervaring mee maar er zijn diverse dames hier die t wel hebben gehad. Het ligt als goed is aan je bloedwaarden of je een terugplaatsing kan krijgen of niet. Anders worden je embryo's ingevroren en krijg je na een rustmaand een cryo teruggeplaatst. Hoeveel follikels heb je?

Link to comment
Share on other sites

Guest Sas25

Oeh dat zijn er best veel inderdaad! Heb je veel klachten? Succes bij de punctie morgen en hopelijk kun je een tp krijgen. 🍀🌸

Link to comment
Share on other sites

Dankjewel dames, ik lig nog in het ziekenhuis. Moest een nachtje blijven, omdat ik flauwviel als ik recht moest zitten of staan en ik bleef maar overgeven.

Uiteindelijk 18 eitjes gevonden, vandaag worden we gebeld om te horen hoeveel bevruchtingen er zijn.

 

Wilhelmina, 20 aangeprikt, dat is veel zeg! Werd jij er ook ziek van?

 

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Dankjewel dames, ik lig nog in het ziekenhuis. Moest een nachtje blijven, omdat ik flauwviel als ik recht moest zitten of staan en ik bleef maar overgeven.

Uiteindelijk 18 eitjes gevonden, vandaag worden we gebeld om te horen hoeveel bevruchtingen er zijn.

 

Wilhelmina, 20 aangeprikt, dat is veel zeg! Werd jij er ook ziek van

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk[/quote

Wat een super goede score! Wel balen dat je er zo ziek van bent geworden. Moet je op de dag van de tp nu bloed prikken?

Of weet je dat nog niet?

Was niet echt ziek. Maar wel heel beroerd. Duizelig en misselijk enzo!

Sterkte!!

Link to comment
Share on other sites

Net belde het lab: 9 eicellen bevrucht! WoW! Zoveel had ik echt niet verwacht.

Morgen bloedprikken en een echo, als dat goed is heb ik dinsdag een verse tp. Maar de arts zei dat het waarschijnlijk niet door kan gaan

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use