Ga naar inhoud
Louise

Eeneiige tweeling na cryo tp, uitgerekend 2019

Aanbevolen berichten

Hoi! Wij hebben twee gezonde kinderen en dachten, na een op medische gronden afgebroken zwangerschap eerder dit jaar, om de laatste cryo ook nog een kans te geven.

Bij de 7 wkn echo zagen we 1 embryo met kloppend hartje 💓, en nu bij de 9 wkn echo blijken er TWEE kloppende hartjes te zijn! Een eeneiige tweeling! Dat is wel even schrikken en ik kan het niet geloven!

Zijn hier ervaringsdeskundigen? Of maak je op dit moment (ongeveer) hetzelfde mee? Let’s talk!!!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hoi Louise,

 

Eerst dubbel van harte gefeliciteerd met de aankomende 2 wondertjes.

Hoe kan het dat ze het niet met de 7 wk echo hebben gezien??

 

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Dank je! Het nieuws moet nog steeds verder indalen hoor. Kan het nog steeds niet geloven.

Ze zag er toen maar een. Ze zaten waarschijnlijk echt tegen elkaar aan ofzo, want ik heb het ook niet gezien... Ook op de echo foto’s van 7 wkn zie je echt maar één....

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Wel heel mooi kado, de natuur dacht erbij jullie toch anders over.

Ik kan me voorstellen dat echt even aan het idee moet wennen.

Wij hadden begin dit jaar een onverwachts kado gekregen. Het zou onmogelijk zijn dat ik op een natuurlijke manier zwanger zou raken en aankomende dinsdag ben ik 40 weken zwanger zo zeg ik maar de wonderen zijn de wereld lang nog niet uit.

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Nou inderdaad, wat een mooi kado! En bijna zover dat je jullie kleine wonder in je armen kunt sluiten! Gefeliciteerd!!

Ben je toevallig ook inverwachting van een tweeling?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Nee ik krijg een kindje maar mijn zusje heeft wel een tweeling ook eeneiige, was ook spontaan gegaan het zit niet in de families.

Ze heeft 2 jongens van bijna 8 nu.

 

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gisteren een echo gehad (10 wkn 6 dgn) in het AMC en daar bleek dat één van de tweeling met 9,5 wk is overleden. ��

We zouden gister een nipt test doen, omdat ik eerder zwanger ben geweest van een kindje met trisomie-21, met ernstige -niet levensvatbare- lichamelijke afwijkingen.

Nu is de nipt test niet meer mogelijk, omdat ze eeneiig zijn en ze niet weten waardoor het ene kindje is overleden. Heeft het kindje pech gehad met de celdeling of een chromosoom afwijking, waardoor het is overleden. In het laatste geval kan het zijn dat het andere kindje de afwijking ook bij zich draagt, maar nog niet uit. Heeft iemand iets soortgelijks meegemaakt?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden • Berichten

  • Beste Dames, Vanmorgen was ik in Düsseldorf. Ik heb heel leuk zitten praten met een vrouw van 41 jaar uit Wageningen.  Indien deze vrouw op het forum zit dan contact opnemen? Ik vind het erg leuk om even te praten en ervaringen uit te wisselen. groeten, Catlover
  • Ik heb een ritje in de aanbieding! 62 km naar UTRecht  Vertrek max augustus '19 vanuit omgeving Zwolle, PB als je mee wil 🙂
  • Beste Caro-linn, DD heeft mij niet gebeld vanmorgen. Dus dan moet mijn embryo nog leven. Woensdag terugplaatsing.  Het is een en al ellende. Ik vind het zo naar dat ik het nu moet opgeven. Had ik maar een dikke bankrekening. Dan kon ik nog een laatste poging wagen. Dan ben jij nog druk zat met een verhuizing in zicht. Heel veel succes daarmee en heel veel geluk in jullie nieuwe huis!
  • Tjee wat heftig. Ik snap dat dit een tranendal is. Is er nu al iets bekend verder? Ik hoop met je mee😘  ja wij hebben nu nog 2 cryos van de 4e punctie uit 2012. Ik ga deze in april/ mei laten terugplaatsen mits goed ontdooit. We gaan nu eerst verhuizen en dit is dus een stressvolle periode. Heel veel sterkte en hopelijk geluk met die ene emmy. Mijn duimen draaien🤞🏼
  • Beste Caro-Lin, Wat naar dat deze embryo'tjes ook niet zijn blijven plakken. Ik leef met je mee. Heb je er nu nog 2 in de vriezer? Ik heb vrijdag van mijn vierde ivf poging een punctie gehad in Düsseldorf. Bij de controles hadden ze 7 folikels gezien. Na de punctie waren er maar 3 eicellen. Gisteren heb ik een telefoontje gehad dat er maar 1 is gaan delen. Het is de vraag of die morgen wel haalt, anders word ik voor 9.00 uur gebeld.  Er worden maar 4 behandelingen vergoed en over 3 maanden word ik 43. Voor mij houdt alles op. Ik ben er echt helemaal kapot van en doe niks anders dan huilen. Ik wens jou nog heel veel sterkte.
 • Topics

×

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden