Jump to content

Wachtbankje Januari 2019


Barbsz

Recommended Posts

Hi!

Ik weet ook nog niet zo goed hoe het hier werkt dus duurde even voordat ik in de gaten had dat er op gereageerd was. Sorry...

Het is voor ons de eerste ivf. Hebben afgelopen herfst IUI gedaan maar deze is niet blijven zitten. Hierbij gebruikte ik Menopur en Pregnyl. In 2014 ben ik spontaan zwanger geraakt maar is helaas mis gegaan met 11w3. Vanaf 2016 bezig met onderzoeken ivm hevige pijn. Endometriose en verklevingen blijken de boosdoeners hiervan. Ben op dit moment 33 jaar dus gaan nu doorpakken opweg naar onze onvervulde wens.

 

Ik voel me best goed eigenlijk. Enige is moeheid. Lees me erg graag in en las vaak het woord depressie in combinatie met Decapeptyl. Hier was ik dus erg voorzichtig mee maar valt me niets tegen eerlijk gezegd.

 

Het is voor jou ook 1e x ivf? Wat heb je daarvoor geprobeerd?

 

Liefs en goed weekend!

Link to comment
Share on other sites

Goedenavond,

Eigenlijk hoor ik niet in deze topic te posten aangezien ik al uit het wachtbankje ben (2 januari ongesteld geworden na onze eerste ivf poging), maar kon geen ander topic vinden dat actief is..

Bij de start van poging 1 zagen ze rond de 20 follikels op de echo, na de punctie werden dat 5 eicellen, waarvan 2 bevrucht. 1 teruggeplaatst en de 2e ontwikkelde zich helaas niet goed genoeg om ingevroren te worden. Een flinke domper aangezien ik gehoopt had op toch wel wat meer kansen uit de 1e poging.

Na een aantal heftige huilbuien mijzelf gelukkig weer bij elkaar kunnen pakken. Nu 24 januari evaluatie en rond de 28e hopelijk starten met poging 2.

 

Edited by tata
Link to comment
Share on other sites

Hoi

Ik heb maandag 7 januari onze 13e tp gehad, 3 daags oud.
Afgelopen maandag sochtens 1x bij het afvegen bloed. Nu af en toe wat licht en donker bruin alleen bij afvegen en een beurs gevoel.
Pff wat een kutwachtweken ook!

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Naar he flower01 die onzekerheid! Ik merk aan mijzelf dat ik het lastig vind om positief te blijven denken. Diep van binnen ben ik bang/geloof ik dat het niet meer voor mij is weggelegd, tegelijkertijd denk ik dan weer: als ik zo denk dan lukt het nooit. Maar hoe kan ik mijzelf dwingen ergens in te geloven? :classic_blink:

Link to comment
Share on other sites

Naar he flower01 die onzekerheid! Ik merk aan mijzelf dat ik het lastig vind om positief te blijven denken. Diep van binnen ben ik bang/geloof ik dat het niet meer voor mij is weggelegd, tegelijkertijd denk ik dan weer: als ik zo denk dan lukt het nooit. Maar hoe kan ik mijzelf dwingen ergens in te geloven? :classic_blink:
Precies zo denk ik ook.. hier alweer ongesteld geworden.. pff moedeloos wordt je er van
Link to comment
Share on other sites

5 uur geleden, Caro-Lin zei:

NHoi,

ik kom ook plaatsnemen op het januari bankje. Ik heb donderdag 24-1 de terugplaatsing van 1 of 2 cryos nav onze 4e icsi poging. We gaan voor een 2e😊 spannende tijd weer.

Spannend! Is dit een terugplaatsing van een cryo uit 2011?

Link to comment
Share on other sites

balen flower01!! en nu? heb je nog cryo's of pogingen?
We hebben nog 4cryos en dan nog een 3e punctie evt. Ik ben afgelopen sept geopereerd, ruim 30cm darm verwijderd ivm endo.. dus weet nog niet of nog een punctie verstandig is. Eerlijk gezegd begin in na 13 tp de hoop een beetje te verliezen
Link to comment
Share on other sites

Vanmiddag 2 mooie doorgedeelde cryo’s teruggeplaatst gekregen. Beleid is sinds 2012 wel aangepast. Toen moest je nog 10 min na plaatsing plat liggen en nu meteen aankleden en naar huis😲

er was bij het lab nog enige verwarring of ze er wel 2 moesten terugplaatsen/ of dit met ons was besproken ivm een kans op meerlingzwangerschap....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use