Jump to content

Gebroken vliezen 14 weken


Guest

Recommended Posts

Hallo, 

na jaren proberen en n kinderwens sinds mijn jonge jaren (maar nooit kunnen realiseren doordat mijn vriend niet klaar was en 2 jaar geleden was hij er klaar voor), ging het niet om natuurlijk zwanger te worden...we kregen optie icsi en gingen ervoor, dit was direct raak na van de 7 bevruchte eicellen 1 goed embryo over was, en was zwanger! Het was of God ons zoveel geluk gebracht had na al die jaren geduld. Ons kindje groeide heel goed, in het begin heel moe en tijdens bruuske bewegingen erge pijn in mn baarmoeder maar blijkbaar was dit normaal. De echo van 12 weken was een 30 min durende met alle testen en redelijk duwen op mn buik (uz gent met studenten en doktor), alles was perfekt. Die avond kreeg ik opeens roze afscheiding met vocht en ik was er niet gerust in, belde naar vroedvrouw en zei is normaal..volgende dag bleef ik ongerust en echo en check gevraagd, ik mocht op controle. Daar enkel echo gedaan en alles goed, maar op fotos leek het of er minder vruchtwater was...ze hebben ook geen uitstrijk gedaan. Ik iets geruster naar huis maar 4 dagen plots water voelen lopen maar wist niet wat het was 😢 volgende dag naar spoed en ze zagen dat alle vruchtwater weg was...😞😞 hartje klopte nog goed en uitslag nipt perfect, gynecos zeiden allemaal dat ik zwangerschap moest beeindigen want geen kans meer...ik wilde niet en week platgelegen met hoop dat water terugkwam, geen infectie in mn bloed gevonden. Na 8 dagen nog altijd geen water en ik moest beslissen bevalling in te leiden 😢 ik wilde niet, mn kleintjes hart klopte nog altijd! De ergste dag uit mn leven, na placenta onderzoek vonden ze bacterie infectie maar konden niet zeggen of het voor of na breken vliezen er al was...zonder echte reden wordt een volgende zwangerschap heel angstig maar we geven niet op, we weten zeker dat ons kindje bij ons terugkomt want hij wilde ons niet verlaten!

heeft iemand iets gelijkaardigs meegemaakt, hoe verliep de volgende zwangerschap? Het kon niet aan icsi liggen want kindje was supergezond

bedankt 

mich

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use