Jump to content

Granaatappelsap/capsules, tarwekiemolie en Conceive Plus


Recommended Posts

Goede avond allemaal,

Online ben ik het een en ander tegengekomen over de positieve werking van granaatappelsap, tarwekiemolie en Conceive Plus (niet perse gelijktijdig gebruikt). Wie van jullie is bekend met één van deze producten. Positief of negatief? 

P.s. dit is niet perse een alternatieve geneeskunde, toch plaats ik het hier omdat het hier het meest passend is.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Ik denk dat het heel erg ligt aan je eigen lijf en waar het tekort aan heeft. Ik was ook van plan om eens tarwekiem olie te proberen tot ik op Fit of Fertility las dat in het geval van dun/slecht baarmoederslijmvlies (wat bij mij het geval is) je dat beter niet kunt doen. Laat je goed voorlichten zover mogelijk. Het is lastig merk ik om de juiste gesprekspartners te vinden. Vaak bekruipt mij het gevoel dat iedereen je graag wat wil verkopen of je te graag willen helpen omdat ze weten in wat voor "mental state" je zit. 

Link to comment
Share on other sites

Heel eerlijk? Ik denk dat een gezonde mindset en gezond lijf het belangrijkste zijn. De vonk van het leven is er of niet. Als het jou een gevoel van controle geeft, zeker innemen. Ik heb mijn man ook foliumzuur en zink laten slikken, omdat het de spermakwaliteit en productie zou stimuleren. In het eerste traject leek dat te werken, in het tweede traject helaas niet. Ik denk dat werken aan een gezond lijf in balans voor beiden sowieso wel wat verschil maakt, maar voor mij zit er ook een stukje lot in.

Ik persoonlijk geloof meer in acupunctuur als aanvulling om je lijf in balans te brengen en een gezonde mindset, dus meditatie bijv. om je stressniveau te verlagen, om om te gaan met het verdriet, angst en zorgen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use