Jump to content

2 bevrucht!!!


Mari
 Share

Recommended Posts

Jippie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Er zijn er 2 bevrucht!!! Morgen om kwart over 12 de terugplaatsing.

 

Wat ben ik blij dat het tot nu toe zo goed gaat!

 

 

 

Maken jullie vast een plekje vrij op het wachtbankje??

 

 

 

Groetjes, Mari

Link to comment
Share on other sites

We laten er eentje terugplaatsen. Dat is gevoelsmatig beter, voor ons dan hé!!

 

Wij leven heel erg vanuit "op je gevoel afgaan" en dat doen we hierbij ook.

 

Al zegt mijn gevoel nu even: We springen in de auto, rijden naar het ziekenhuis en dan: HIER die kleintjes!!

 

Tja, soms moet je je gevoel ook wel even niet al te serieus nemen. :toothy9::toothy9:

Link to comment
Share on other sites

Mari, gefeliciteerd met deze super uitslag, hartstikke mooi dat er 2 bevrucht zijn.

 

Heel veel succes en ook voornamelijk plezier morgen bij de TP.

 

Ik vond het een bijzonder moment!

 

 

 

Liefs Diana

Link to comment
Share on other sites

Hoi Mari,

 

 

 

Wat een geweldig nieuws dat er twee bevrucht zijn. Nog effe en er zit er een in je buik. Wat is het allemaal snel gegaan voor je.

 

 

 

Vanaf morgen gaan de spannende weken voor je aanbreken. Alvast veel sterkte daarmee. Ik ga voor je duimen meid.

 

 

 

Ik heb gisteren mijn eerste spuit gehad en mijn vriend heeft hem gezet. Ik was zenuwachtig, maar heb er niets van gevoeld.

 

 

 

Nou, laat morgen even weten hoe het is gegaan.

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Vandaag is 1 emmie teruggeplaatst. De andere was niet van voldoende kwaliteit om in te vriezen. Da's jammer maar ja, als deze poging slaagt dan hoeft dat ook niet.

 

 

 

Tijdens de terugplaatsing konden we meekijken op het scherm via de echo. Dat was wel bijzonder om te zien. En we hebben de foto meegekregen!

 

Daar had ik helemaal niet op gerekend omdat ik hier meerdere keren had gelezen dat er bij de terugplaatsing geen echo was. In Nijmegen dus wel.

 

De foto stelt niet veel voor natuurlijk. Het is alleen maar een klein wit streepje en natuurlijk is de embryo zelf nog veel te klein om zo te zien. Het streepje bestaat uit luchtbelletjes en vocht. Maar toch..... ik kan toch niet ontkennen dat ik stiekem enigzins geneigd ben om vertederd naar dat witte streepje te kijken....

 

 

 

Nu heb ik dus een embryo in mijn buik.....

 

 

 

Ik ben bijna bang om te gaan plassen maar dat gevoel moet ik maar gauw loslaten. We kunnen nu toch niet meer doen dan afwachten.

 

De kans is maar klein, we rekenen nergens op, we zien het wel .....

 

En als het nu de tijd is voor ons kindje, dan komt het. Wij hebben in ieder geval ons best gedaan.

 

 

 

Maar hopen op een wonder dat mag natuurlijk!!

Link to comment
Share on other sites

Tuurlijk mag je hopen, en ik hoop wel met je mee!

 

 

 

Bijzonder he?

 

En inderdaad... kan me voorstellen dat je vertederd naar dat streepje zit te kijken!!!

 

 

 

Ik weet niet hoe ze het in Zwolle doen... nog even wachten... en dan weet ik ook of we mee kunnen kijken en/of een foto krijgen!

 

 

 

Groetjesssssssss

Link to comment
Share on other sites

Hoi Mari,

 

 

 

Jeetje nu zit ie in je buik, lijkt me toch een apart gevoel. Dit is het moment waar je naar toe leeft tijdens de behandeling. Nu komen de wachtweken voor het volgende spannende moment, de test.

 

 

 

De duimen draaien weer hoor voor je.

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use