Jump to content

esje stelt zich voor!!


esje
 Share

Recommended Posts

hallo allemaal!

 

 

 

ik ben esje.Ik ben 28 jaar en ik kom uit rotterdam.

 

we zitten al een tijdje in mmm. Nou, eigenlijk al een jaar want mijn huisarts drong toendertijd aan dat we het 2 jaar maar moesten proberen. Enfin na 2 jaar niks dus. wat bleek? mijn man zijn sperma was te weinig en veel te traag. bij mij was alles goed, behalve het feit dat ik een vleesboom heb (subsereus myoom deze zit aan de buitenkant van de baarmoeder). volgens de artsen kon het geen kwaad. onze eerste poging hebben we in juli/augustus 2007 gehad. alles verliep vlekkeloos tot aan de dag van de punctie: 9 follikels en maar 1 EICEL!! ik wist niet wat me overkwam, totaal teleurgesteld.. ik had absoluut niet het gevoel dat het zou lukken. maar twee dagen na de punctie werd ik teruggebeld en die ene eicel was bevrucht!!

 

we konden onze oren niet geloven.. twee weken later had ik een positieve test handen.. dit is een zo onbeschrijvelijk heerlijk gevoel..

 

helaas eindigde mijn zwangerschap na 22 weken en in januari ben ik bevallen van ons dochtertje.. het is zo cru om je kindje op zo'n manier te moeten afstaan.. ik wens het niemand toe.. tis te wreed voor woorden..

 

tijdens de controles na mijn bevalling heb ik nog gevraagd wat ze er de volgende keer aan gaan en het staat vast dat ik cerclage krijg als het ooit weer lukt natuurlijk..Ook werd mij verteld dat het misschien theoretisch mogelijk was dat het myoom weeen had opgewekt. ik had nog zo aangedrongen dat ik het liever liet weghalen, maar als je het weghaalt dan kon het weer voor verklevingen zorgen en dat kun je ook niet hebben met ivf...

 

 

 

ik ben zo bang dat ik de volgende poging niet zoveel geluk ga hebben als ik met die ene eicel heb gehad..

 

ondertussen moet je je ook nog is zien te redden tussen onwetende mensen. 1 dag na mijn bevalling kreeg ik opmerkingen te horen zoals ach je wordt vast wel weer zwanger het zit gewoon tussen de oren??????!!!!!!

 

gggrrrr.. kortom frustratie, frustratie...

 

 

 

zo das een heel verhaal.. ik hoop dat ik mijn 'ei' kwijt kan op dit forum en ook dat ik wat steun voor jullie kan zijn!!

 

 

 

liefs esje :bye:

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

wat verschrikkelijk dat jullie dochtertje veel te vroeg is geboren!!

 

Veel succes met wat komen gaat.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Esje,

 

 

 

Wat een verschrikkelijke gebeurtenis, het verliezen van jullie kindje na 22 weken. Echt vreselijk, geen woorden voor.

 

 

 

Ik wil je toch heel veel kracht wensen zodat je weer een poging kan gaan doen en ik hoop voor je dat het deze keer goed komt.

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

hoi Esje,

 

 

 

Ik vind het vreselijk voor je en ik hoop voor je dat je droom uit zal komen.

 

Ik ben hier ook nog een beetje onbekend, maar ik lees zoveel lieve reacties hier en je hoef niet bang te zijn voor zulke domme reacties van het zit tussen je oren.

 

Wat zijn mensen soms naief en kort door de bocht.

 

 

 

veel liefs en veel geluk

 

pebbels

Link to comment
Share on other sites

Hoi Esje,

 

goh, wat vreselijk wat jullie hebben doorgemaakt zeg, bah.

 

Ik hoop voor jullie dat jullie dit keer weer zoveel geluk hebben en dan met een volledige zwangerschap met een gezond kindje.

 

Sterkte met alles en natuurlijk veel succes!

 

Gr.Sab

 

 

 

P.S, kijk hier eens op. http://www.ottovay.nl (Kata vindt deze link vast niet erg)

Link to comment
Share on other sites

hallo meiden!

 

 

 

dank voor jullie lieve woorden, doet me ontzettend goed!

 

 

 

ik wil jullie allemaal ook heel veel succes wensen met jullie behandelingen en hopelijk komen jullie dromen ook uit!

 

 

 

 

 

lieve sab, ik volg kata al een hele tijd (staat tussen mijn favorieten:yeswink-1:).

 

vindt het geweldig dat ze nu al 38 weken is, echt super!

 

 

 

allemaal veel succes meiden!!

 

 

 

:bye:

Link to comment
Share on other sites

hoi esje,

 

wat een heftig verhaal. t moet een vreselijk moeilijke tijd voor jullie zijn.

 

en dat sommmige mensen dan niet wat fijngevoeliger zijn, dat is me echt een raadsel.

 

heel veel sterkte en succes de komende tijd.

 

lis

Link to comment
Share on other sites

hallo esje, en inderdaad, wat verschrikkelijk zeg!

 

eerst krijg je dat mooie wonder van een zwangerschap en dan is het ineens voorbij... verschrikkelijk wat jullie hebben moeten meemaken!!

 

gaan jullie nu weer beginnen aan de 2de behandeling of wacht je eerst af wat de artsen zeggen?

 

veel succes in elk geval met je verdere behandeling!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use