Jump to content

Aanbiedingen-tips!


beau

Recommended Posts

 • Replies 169
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

jaaaaaaaaaaaaa ik heb er 1!!! en wat is ie leuk!!!

 

Maar dit gaan julllie niet geloven, ik had de 1 na laatste!!!! Toch niet normaal, iedereen stond al in de rij!

 

Je kon hem nog wel nabestellen met 5 eurie aanbetalen.

 

BOOOOOOO bedankt voor de tip, echt leuk!

Link to comment
Share on other sites

Graag gedaan meis!!!

 

Hij is echt geweldig he!

 

 

 

Ik heb er zelfs 2 gekocht.

 

Zat zo te twijfelen 1 of 2 maar vond het zo leuk voor de meiden als ze er allebei 1 hadden.

 

Erg he.....

 

 

 

Hubbie moest alweer lachen!

Link to comment
Share on other sites

als ie wat dichterbij was ging ik ook!

 

gaan jullie snel foto's van de loopauto maken? ik ben benieuwd.

 

manlief heeft hekel aan winnie the pooh (ja daar moet ie maar aan wennen hoor), dus ik hoefde niet vroeg mn bed uit...haha.

 

lis

Link to comment
Share on other sites

Ik heb er ook 2 gekocht!!!!!!!

 

Een voor onszelf en eentje voor mijn zwangere vriendin als kraamkado.

 

 

 

José, in Hilversum (Leeuwenstraat) hadden ze er nog best veel, dus als je ook nog wilt, kun je daarheen rijden? Open tot 18uur.

 

 

 

Groetjes Laura

Link to comment
Share on other sites

hahahah...geeft niks hoor laura....wel lief dat je toch even aan mij denkt!

 

 

 

En ja ik had nog een tip maar die is nu alweer voorbij....bij hans textiel heel veel kleertjes voor 1 euro...ik heb wat t-shirtjes gekocht voor in het zwembad....en een vestje en nog een paar broekjes...sorry meiden...ik zei al tegen mijn schoonzus....dat moet je eerder zeggen dan kan ik dat tegen de meiden op het forum zeggen!

 

wanr ja rompertjes tshirtjes en spijkerbroekjes zijn altijd welkom toch voor 1 euro!

 

 

 

sorry meiden...hahahahaah

Link to comment
Share on other sites

ik heb de doekjes van etos wel eens gehad, maar vond ze niet fijn, weet niet precies waarom, geloof dat ze niet goed van elkaar af gingen, als je er 1 uit de doos trekt, komen er meteen -tig mee...

 

 

 

(Ik zweer bij pampers, luiers en doekjes..)

 

 

 

Amanda

Link to comment
Share on other sites

Bij http://www.schlecker.com heb je ook weleens aanbiedingen.

 

Het is een of ander duits bedrijf in nederland ofzo maar wij hebben er wel eens pamperdoekjes in de aanbieding gekocht.

 

Het werd thuis gebracht in dozen hahaha, we hebben nu nog wel voor een klein half jaartje denk ik.

 

Je kunt je opgeven voor een nieuwsbrief en dan krijg je de aanbiedingen te zien. Het was toen een of andere superactie, het scheelde echt veel geld.

 

Het is trouwens wel al een tijd geleden en sindsdien is er ook geen actie meer geweest, maar misschien staat er over een tijdje weer een op het programma?

Link to comment
Share on other sites

c1000 heeft deze week ook pampers in de aanbieding, ik had vorige week al een voorraadje, ook in de aanbieding gehaald, maar ga ook nog maar eens 2 pakken halen bij c1000. Ze kan maat 4 nu net aan, dus we kunnen wel weer een voorraadje aanleggen...

 

 

 

Wij gebruiken ook alleen pampers luiers en pampers doekjes. Wel eens andere merken geprobeerd, maar pampers is en blijft mijn favoriet hoor.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use