Jump to content

Mag ik nou niet verder????


Mari

Recommended Posts

Ik schrik me een ongeluk!!

 

Ik ging net even op de site van het Radboudziekenhuis kijken naar de informatie over IVF en dan met name naar hoeveel tijd er tussen 2 pogingen moet zitten.

 

Maar daar lees ik iets wat mij even helemaal van de kaart brengt!

 

 

 

Daar staat dat er beperkende factoren zijn bij het wel of niet doen van zoveel mogelijk pogingen. Eén daarvan is: Als er ondanks de maximale dosering van puregon weinig reactie van de eierstokken is (3 of minder eitjes).

 

Ik had maar 3 eitjes!!!

 

 

 

Weet iemand de maximale dosering van puregon??

Link to comment
Share on other sites

ik verwacht dat je wel verder mag maar dat ze gewoon de doses verhogen de volgende keer zodat er meer eitjes zich ontwikkelen.

 

ik geloof dat ze beginnen met 150 en dat kan oplopen tot 350

 

maar dat weet ik niet helemaal zeker hoor.

 

maar het lijkt mij logisch dat je gewoon door mag

 

succes

Link to comment
Share on other sites

Dan kan ik nog maar een beetje omhoog. Ik zat al op de 300.

 

 

 

Maar inmiddels heb ik op internet lopen snuffelen en lees ik dat er zelfs mensen met 450 zijn.

 

'k Moet ook stoppen met denken want ik maak mezelf nog gek als ik zo doorga.

 

"k Begon er zelfs al aan te twijfelen of ik misschien de bolletjes niet goed ingebracht heb al die tijd en dat het daardoor mis is gegaan. Dit omdat ik het zo vreemd vond dat alles dwars door de bolletjes heen is begonnen.

 

Maar gelukkig las ik dat er meer hier op het forum ongesteld werden voor de wachtweken om waren. 't Is dus kennelijk toch niet zo heel gek.

 

 

 

Nou ja, nu maar stoppen met denken en gewoon even lekker niets. Dan zien we later wel weer.

 

 

 

Groetjes, Mari

Link to comment
Share on other sites

Guest Daan

Hoi Mari,

 

 

 

Ik zat ook op 300 de 2e poging en ga nu binnenkort beginnen met 450, pfft ik geloof dat dit wel het hoogste is.

 

Ik had met 300 ook 3 eitjes, ik loop bij een arts in dussldorf en hij geeft ons een positief gevoel. In het EMC wilden ze de 2 poging niet eens de dosis verhogen, dit had geen nut zeiden ze, vandaar dat we daar weg gegaan zijn.

 

 

 

Gr. Daan.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Mari,

 

 

 

Maak je niet teveel zorgen hoor. Ik heb bij de laatste poging zelfs 450IE GonalF gespoten, ben toen wel weer begonnen met 300IE, maar in overleg met de gynaecoloog hebben we het toen nog wel verhoogd. En hij zei dat we het zelfs nog konden ophogen naar 600IE, maar dat gebeurde vaker bij vrouwen die al tegen de overgang aan zitten. Maar het was wel mogelijk...

 

 

 

Succes en sterkte meid!

 

 

 

Bianca

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use