Jump to content

Kata heeft een dochter!!!!!!


beau

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

 

 

Ik lees net op de ivf-site dat Kata een dochter heeft Donja.

 

Zie topic dat Sylvia heeft gemaakt.

 

En dat op de uitgerekende dag!!

 

Wat een geweldig nieuws hè?

 

Dit moest ik natuurlijk ff hier neer zetten!

 

 

 

Er staat ook in dat er liever nog geen reacties in haar eigen gastenboek mogen worden gezet.

 

 

 

Ik ben er helemaal blij van meiden!

 

Wat zal ze opgelucht en blij zijn.

 

 

 

Kus, beau

Link to comment
Share on other sites

hihi ik zat ook al 5 keer te kijken op haar eigen site en zag toen later pas dat t op de ivf-site stond.

 

gek he, dat je zo meeleeft met mensen die je niet kent... ik vind het heerlijk voor ze! moet wel toegeven dat een klein stukje van mn ontroering ook komt van het feit dat wij eigenlijk ook rond deze tijd een kleintje zouden krijgen. Niet dat ik daar heel erg mee bezig ben, (zo onwerkelijk) maar t komt even terug. daarom ventileer ik dat hier maar even ipv op de andere site...

 

maarre...:wav: t is feest vandaag!

 

lis

Link to comment
Share on other sites

Ik hield ook haar site en het andere forum in de gaten.

 

Voor zowel Silvia als Kata.

 

 

 

Ontzettend gaaf dat ze beiden een prachtdochter hebben gekregen!!!

 

 

 

Lis, kan me erg goed voorstellen dat jij nu het gevoel heb "ik eigenlijk ook".

 

Sterkte wijffie! Ik hoop echt dat jouw 2e poging de laatste wordt (voorlopig, tenzij je een derde wilt haha).

 

 

 

Groetjes Laura

Link to comment
Share on other sites

heb t gelezen op Kata haar site, geweldig he?

 

Enne Lis, t komt vast allemaal goed, maar dat neemt je gevoel voor nu natuurlijk niet weg. :hug: Ben t met Lautje eens, hopelijk in juli!

 

Sab

Link to comment
Share on other sites

Toen ik terug kwam van vakantie en weer op internet ging kijken ben ik eerst naar haar site gegaan...ik zie nu pas dit topic...heerlijk voor hun...en dat op de uitgerekende datum.

 

 

 

Lis :hug:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use