Jump to content

Kata is zwanger!!


Sab

Recommended Posts

Lieve meiden, ik heb net gekeken op die andere site hihi.

 

Kata had een licht positieve test!!!

 

Oh wat geweldig voor haar he? Ik ben zo blij voor haar, ze hoort tenslotte ook bij ons clubje!!

 

 

 

Knuf van een blije Sab:blob6::blob6:

Link to comment
Share on other sites

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

 

ik heb de test nu gezien (staat op t log) en die is echt wel positief!

 

wat heerlijk he, bizar dat je zo kan meeleven met iemand die je niet kent...of niet in persoon, haha.

 

was behoorlijk chago vandaag (nog steeds hormonen vermoed ik) dus dit maakt mijn dag goed.

 

lis

Link to comment
Share on other sites

Wat een supernieuws zeg, is hen zoooo gegund!!!!!!

 

Kan ze mooi met Silvia een topic starten.

 

 

 

Ga ook even op het log kijken en feliciteren.

 

 

 

Kata, als je dit leest, GEFELICITEERD!!!!

 

 

 

Liefs Laura

Link to comment
Share on other sites

eindelijk goed nieuws voor haar, wat een feest. Het was altijd zo gezellig met haar in ons zwangere topic. Heb destijds de tranen uit mijn kop gejankt toen het fout ging. Nu gelukkig weer zwanger!

 

Yessssss. Van harte gefeliciteerd Kata, het is je ontzettend gegund!

 

 

 

Liefs Corine

Link to comment
Share on other sites

JAAAA, goed he?!

 

 

 

Vorig jaar hadden Kata en ik de terugplaatsing op dezelfde dag in hetzelfde ziekenhuis. Kata was voor mij aan de beurt....we liepen dus precies gelijk op....

 

 

 

Wat heerlijk dat het nu gelukkig weer is gelukt. Laten we nu de kaarsjes maar laten branden zodat ze haar kindje lekker negen maanden bij haar kan houden!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


 • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use