Jump to content

Ik ben nieuw en zal me even voorstellen.


linn

Recommended Posts

Hallo,

 

Ik ben Linn en net 36 jaar geworden.

 

En de trotse mama van een mooie zoon die in augustus 2007 is geboren.

 

Na de 1e IVF behandeling was ik zwanger en uit die poging zijn nog 4 cryo's over.

 

En nu zit ik dus in de spannende wachtweken van een terugplaatsing van 2 embryo's.

 

Afgelopen dinsdag is de terugplaatsing geweest dus ik moet nog een tijdje geduld hebben, hoop dat ik hier wat positieve verhalen kan vinden die me moed geven!

 

Iedereen die het nodig heeft heel veel succes!!:good1:

 

 

 

Groetjes Linn

Link to comment
Share on other sites

Hoi Linn,

 

 

 

Ook van harte welkom hier en ook veel succes met wachten. Fijn te horen dat je meteen zwanger was van de 1e IVF behandeling. Ik ben bezig met de 1e IVF en heb dinsdag de punctie.

 

 

 

Wat is bij jou de reden voor IVF?

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Hoi Linn,

 

 

 

Nou, welkom hier. Gezellig...

 

Hier nog iemand die in de wachtweken zit. Afgelopen woensdag hebben we de terugplaatsing gehad en woensdag over een week mogen we testen.

 

Bij ons is er 1 embryo terug gezet.

 

 

 

Groetjesssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Hoi Linn,

 

 

 

Welkom hier!

 

 

 

Spannend weer die ww hè? Succes en ook sterkte in deze spannende tijd!

 

Er zijn meer meiden zoals je leest in de ww dus jullie kunnen elkaar er vast doorheen helpen!

 

 

 

Groetjes, beau

Link to comment
Share on other sites

Dank je wel allemaal!

 

 

 

@Yvonne1 de reden van IVF, nou we hebben eerst een tijd geprobeerd natuurlijk maar toen een zwangerschap maar uitbleef zijn we uiteindelijk in de mmm gekomen, eerst een HSG die was goed en daarna een laparascopie waaruit bleek dat de eileiders inderdaad open waren maar aan de buitenkant verkleefd (littekenweefsel van een buikvliesontsteking vroeger) waardoor de doorgang dus toch niet helemaal goed was, en daarbij waren de zaadjes ook niet optimaal, het zou moeten kunnen dat wel maar helaas!!!

 

Toen zijn we begonnen met IUI 3x met hormonen maar ook helaas dit is niet gelukt en toen de eerste IVF/ICSI 11 eicellen gevonden waarvan 9 bevrucht en 2 teruggeplaatst en toen zwanger van 1 wondertje die nu alweer ruim 9 maanden is! (sorry een heel verhaal geworden)

 

 

 

@ Hildever leuk dat we samen opgaan 1 dagje verschil ik mag dinsdag over een week testen, maar ik kan het denk ik niet zo lang volhouden hoor, volgende week zaterdag denk ik dat ik een testje ga doen, vorige keer heb ik ook op dag 11 getest en de plus stond er nog voor de controlestreep.

 

Hoe voel jij je, ergens last van of nog helemaal niks? Is dit je 1e cryo terugplaatsing ook?

 

Ik heb steeds een vage buikpijn net of ik al ongi moet worden!

 

Nou veel succes ook met wachten!

 

 

 

Groetjes Linn

Link to comment
Share on other sites

Hoi Linn,

 

Dit is onze eerste terugplaatsing, wij hebben uit de eerste poging geen cryo's, dus mocht het niet lukken, dan moeten we ook weer met spuiten beginnen.

 

 

 

Ik heb nergens last van (alleen een schimmelinfectie, wrs. door de antibiotica die ik heb gehad omdat er ook een cyste tussen de folikkels zat). En wel onrustige darmen, geloof ik. Maar dat is al zo'n beetje zo sinds ik in maart moest beginnen met de pil.

 

Geen gekke nieuwe verschijnselen erbij gekregen.

 

 

 

Ik ga pas in de week dat ik mag testen een test halen (heb ik me nu voorgenomen). Dus het weekend wordt het dan zo wie zo al niet. Verder hadden ze me hier toch gezegd met ochtendurine te testen, dus ik test op z'n vroegst volgende week dinsdag. Maar ja, zo nuchter denk ik nu nog. Wie weet is dat volgend weekend wel heel anders!

 

 

 

Groetjesssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Cindy, je moet dus nog beginnen met je eerste IVF poging als ik het goed begrijp... Spannend!! Heel erg veel succes toegewenst! Enne moed moet je hebben hoor!

 

 

 

Hilde, Jammer dat jullie geen cryo's hadden er is er 1 teruggelpaats toch? en die andere die goed gedeeld was was die niet goed genoeg dan om in te vriezen??

 

Balen dat je een schimmelinfectie hebt, maar goed het is makkelijk te genezen gelukkig.

 

Je bent tenminste verstandig om pas te testen als het "mag" ik kan dat dus niet, nou ik heb al heel wat geld onnodig uitgegeven hoor aan testen.

 

 

 

Verder veel succes!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lin,

 

Nee, het overgebleven embryootje had in 1 stadium niet helemaal volgens het boekje gedeeld. Ze vriezen in Zwolle alleen maar embryoos in waar ze vertrouwen in hebben. Dat hebben ze niet zo in dit embryootje.

 

 

 

Groetjesssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use