Jump to content

Nieuw in wachtbankje


Patricia37

Recommended Posts

Vandaag nieuw op het forum!

 

Ik ben in afwachting na mijn 2e IVF poging. Heb zo 4-5 mijn punctie gehad en do 8-5 mijn TP en nu maar wachten.......

 

Wat duurt dat lang!

 

Stiekem hoop ik dat het goed zit. Zit nu ruim 2 weken na de punctie.

 

groetjes Patricia:headbang:

Link to comment
Share on other sites

Hallo mede wachtbankzitters,

 

 

 

Ik ben nieuw op dit forum en mag sinds afgelopen vrijdag plaatsnemen op het wachtbankje. Ik vind het wel stressen eigenlijk. Ben continu met met mezelf bezig. Of ik al iets voel, zoals zere borsten, misselijk of zo.. Maar dat zou allemaal nog te vroeg zijn. Dat wachten vindt ik op dit moment even niks. Maar dat kan niet anders. Moet geduld hebben.:waiting:

 

 

 

groetjes,

 

Adriana

Link to comment
Share on other sites

Hoi allemaal,

 

 

 

Ik ben ook nieuw op dit forum en zit sinds de 13e op het wachtbankje na terugplaatsing van 2 cryo's...spannend!!

 

 

 

Patricia als jij nu al ruim 2 weken na de terugplaatsing zit mag je dan nog niet testen?? Ik duim voor je dat het raak is!

 

 

 

Adriana wat moeilijk is het toch om te wachten he, konden we de klok maar even door zetten, hoeveel cryo's zijn bij jou teruggeplaatst?

 

Heel veel succes met wachten!!

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal, Nou veel nieuwkomers op het wachtbankje zeg, Veel succes allemaal.

 

 

 

Als ik patricia was ik geloof dat ik al 3 testen had gedaan hihi. Of niet natuurlijk (bang voor teleurstelling) Veel succes in ieder geval.

 

 

 

liefs cindy

Link to comment
Share on other sites

Adriana, Linn... super dat jullie al op de wachtbank zitten! En beide succes verhalen, dat doet mij in ieder geval heel erg goed (extra sprankje hoop). Heel veel succes de komende tijd, hoop dat het voor jullie ook deze keer weer lukt!!!

Link to comment
Share on other sites

Hallo dames,

 

Ik zit nu op 15 dgn na de punctie! Volgens het UMC mag je pas testen op/na de 18e dag! Daar hou ik mij maar aan. Ookal denk ik stieken dat het wel raak is!Ik heb in het verleden al iets teveel teleurstellingen gehad vandaar dat ik nog maar even afwacht.

 

Ik heb een dochter van bijna 8 jaar die spontaan is gekomen in 2000.

 

Daarna 2 miskramen gehad en daarna nooit meer zwanger geraakt.

 

Na 2 jaar proberen (2003) in het dokters circuit terecht gekomen 6 IUI behandelingen gehad, zonder resultaat, Toen 9 maanden op de IVF wachtlijst gestaan, daarna 1 poging IVF (2005):gehad, mislukt! en daarna nog een cryo terug geplaatst zonder succes.

 

Nu na een pauze van bijna 3 jaar(heb een opleiding gedaan en ben verhuisd) Ik was aan het einde van mijn latijn na al die jaren proberen en dokteren nu eindelijk weer aan de 2e poging IVF. Ik denk dat ik vrijdag meer weet, en dan de vraag zijn het er 1 of 2...... Niet vooruitdenken ik zal wel zien.........

 

Groetjes en bedankt voor de steun!!

Link to comment
Share on other sites

hoi allemaal, ik ben Lanny en 31 jaar en zit sinds zondag op het wachtbankje van de IUI met Menopur en pregnyl... ben zo emo als een balletje... en we wachten nog maar 15 daagjes af of ik ongi moet worden ja of nee...:bf_nonew:

Link to comment
Share on other sites

Tjee, Wat een nieuwe mensen allemaal. Welkom!

 

Wachten is echt vreselijk hè. Soms voel je helemaal niks = niet goed denk je.

 

Soms voel je je een wandelende hormonen bom = niet goed denk je dan weer. Soms heb je pijnlijke borsten en voel je je baarmoeder = Dan weet je het al helemaal niet meer, is dat nu goed of niet? Ben ik zwange of word ik ongi?

 

Maar uiteindelijk gaan de 2 weken gewoon voorbij. Ben je zwanger dan is het helemaal top maar duurt het wachten op de echo's en de kritieke periode ook lang. Ben je niet zwanger dan zet je, je schouders eronder en ga je voor de volgende ronde.

 

 

 

Heel veel succes allemaal, volgens mij hoeven de meeste van ons nog een week.

Link to comment
Share on other sites

Vandaag toch maar getest, kon het niet houden. Nu had ik een vaag 2e streepje...Nu weet ik nog niets zeker. Ik had ook eigenlijk tot morgen moeten wachten. Morgen is het de 18 e dag na de punctie van 4-5.

 

Toch maar het ziekenhuis gebeld. Volgens hun was ik idd iets overtijd. Morgen opnieuw testen zeiden ze. Nog een slechte nacht waarschijnlijk.

 

Wat duurt dat wachten toch lang.

Link to comment
Share on other sites

Jeetje Patricia hopelijk is het 2e streepje morgen duidelijk, duim keihard voor je!!

 

Lanny ook succes met wachten.

 

Hoe gaat het verder met de wachtende dames?

 

Ik hou het bijna niet vol om niet te testen maar ik weet ook dat het geen zin heeft, maar steeds denk ik misschien al een vaag streepje ofzo! Maar ik heb nog steeds weten te beheersen om het niet te doen, pfff wat moeilijk toch!

 

Iedereen heel veel sterkte met het vervelende wachten!!!

Link to comment
Share on other sites

Het wachten gaat me nog steeds goed af. Heb nog niet zo'n last van het: ik wil testen-gevoel. Tuurlijk wil ik het wel.... maar ik heb meer zo iets van... nog een paar daagjes en dan is het weer woensdag... en dan weten we het!!!

 

 

 

Groetjessssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Ik ben een echte weegschaal die altijd twijfelt. Het ene moment denk ik het voelt goed en het volgende moment weer niet.

 

De afgelopen dagen heb ik 'savonds een licht ongi gevoel. Wat dat nu weer betekend? Of innestelling of toch niet? Zoals ik al zei, een echte weegschaal.:icon_bounce:

 

 

 

Succes met wachten voor jullie allemaal. Duimen voor een positieve afloop!:good1:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Patricia, hopelijk is morgen het streepje duidelijk, maar de arts waar ik werk zegt altijd, een vaag streepje is ook een streepje.

 

 

 

Veel succes. en de rest van de dames natuurlijk ook nog steeds.

 

 

 

Liefs Cindy

Link to comment
Share on other sites

Nou dames,

 

Vanmorgen weer een test gedaan en wat denken jullie................duidelijk ZWANGER!!!!!

 

Ongelofelijk na ruim 6 jaar hopen en duimen, dokteren etc is het zover!

 

Ik heb moeite om het te geloven, wordt er ook erg onzeker van, als het maar goed gaat. Maar eigenlijk moet ik gewoon super blij zijn!!! Maar nu de vraag is het er 1 of zijn het er 2????? Dat duurt nog 2 weken. 5-6 echo

 

Ga zo het ziekenhuis bellen en hoor dan alles verder.

 

Ik hoop dat jullie allen in het wachtbankje hetzelfde als ik gaat overkomen, ik zal duimen voor een super goed resultaat voor jullie allemaal.

 

Groetjes Patricia

 

Enne bedankt voor jullie steun!!:icon_sunny::occasion16:

Link to comment
Share on other sites

Patricia van harte gefeliciteerd, geniet ervan!!!!!

 

 

 

Ik zit nog maar op dag 9 na TP en heb zo weinig geduld dus ik heb net een testje gedaan en wat denken jullie.....................................ik ben ZWANGER!!!!!

 

Kan het eerlijk gezegd nog niet echt geloven hoor maar de plus staat er toch duidelijk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use