Jump to content

nog een kleine kans


nicole

Recommended Posts

hallo dames,

 

ik heb even rust gehad, beginnen nu met de laaste kans om nog zwanger te worden, hebben een cryo, maar die met nog eerst goed ontdooien.

 

volgende week maandag de 26 mei moet ik voor een echo.

 

liefs nicole

Link to comment
Share on other sites

hoi cindy,

 

ik moet mijn insteling nog verandere zie ik nu.

 

ik heb 1 ivf gehad en 2 icsi, het word nu echt de laaste keer,

 

ik heb de laaste 2 jaar zo veel teleurstelinge moeten verwerken, we moeten nu weer verder met het leven, ook voor onze dochter. twee jaar lang ziekenhuis in en weer uit, we zijn er klaar mee, het zal niet gemakelijk worden maar we komen er wel nu eerst deze nog.

 

liefs nicole

Link to comment
Share on other sites

Guest illuminate

hoi nicole,

 

 

 

succes met je cryo-tp.

 

ik begrijp wat je voelt. je hebt een kindje, maar je 2e kinderwens voelt toch als een 1e. ik heb ook opnieuw een kinderwens.

 

nu deze 2e kinderwens voor ons niet 1-2-3 in vervulling gaat mbv ivf, ben ik destemeer dankbaar met mijn zoontje. maar toch, blijft het moeilijk.

 

 

 

ik hoop dat deze voor je gaat lukken.

Link to comment
Share on other sites

de verlangen naar nog een kind is net zo groot als bij de eerste mischien nog wel groter, je weet nu wat je mist en ik wilde altijd een gezin met drie kinderen.en ik wilde graag een broer of zusje voor onze dochter, als wij er later niet meer zijn dat ze dan niet alleen is, maar daar hebben we niets over te zeggen. ik hoop dat het uit komt mijn wens maar we reden ons wel.

 

groetjes nicole

Link to comment
Share on other sites

hoi Nicole.

 

 

 

Als ik het goed heb dan heb je nu inmiddels de echo gehad.Ik hoop dat alles er goed uit zag.Heel veel sterkte en ik hoop dat het een super tp gaat worden met een mooi wondertje als resultaat.

 

 

 

groetjes Tas

Link to comment
Share on other sites

He Nicole, spannend!!! Fijn dat het er allemaal goed uitzag. Duim voor je dat de ontdooiing goed verloopt! Extra spannend omdat het de laatste kans is...

 

 

 

We lopen bijna gelijk op voor de cryo tp. Ik heb morgen de eerste echo.

Link to comment
Share on other sites

Nicole, heel veel sterkte met verwerken!! Ik vind het echt heel rot voor je!

 

Ik hoop dat je het op den duur een plekje zal kunnen geven. Neem er de tijd voor!

 

 

 

Groetjes, Mari

Link to comment
Share on other sites

Guest illuminate

nicole,

 

 

 

wat rot dat jullie deze ronde niet hebben mogen afmaken. sterkte bij het verwerken van jullie verdriet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use