Jump to content

Hé Natasja


Seetje

Recommended Posts

 • 1 month later...

Nou dit is helemaal lief hoor.

 

 

 

Zit ik (in rillende afwachting) lekker te snuffelen op dit forum en dan kom ik dit topic tegen. Nu voel ik me echt schuldig dat ik niet meteen ben gaan schrijven nadat ik me heb ingeschreven.... Ik heb t gewoonweg niet eens gezien.

 

 

 

maarre, ik zal mijn leven beteren!

 

 

 

p.s. klopt dat ik in t ziekenhuis lag, en natuurlijk binnenkort weer (medische indicatie) maar hopelijk daarna nooit meer...

Link to comment
Share on other sites

Niet schuldig voelen hoor!

 

Hou jij je maar lekker bezig met je kindjes!

 

 

 

Ik weet niet of je het al weet maar je kan door op het vraagtekentje in het laaste berichtje rechts onderin snel reageren en ook nog even terug lezen wat mensen hebben geschreven...is wel zo makkelijk.

Link to comment
Share on other sites

Nog steeds geen beeb-nieuws.

 

 

 

Thanks voor de tip van het vraagtekentje. Is idd handig dat je dan nog steeds de oude berichten kan teruglezen.

 

 

 

Nu deed ik dat steeds door een tweede browservenster te openen, maar echt handig was dat niet.

 

 

 

Voor mij (maar dat komt dus misschien omdat ik nu zo'n zwangere doos ben) lijkt dit forum wel wat ingewikkelder dan het andere, maar da's juist ook wel weer leuk. heb ik heel wat om te ontdekken.

Link to comment
Share on other sites

Als eenmaal weet hoe het werkt dan word het steeds makkelijker...hahahahaha echt waar!

 

 

 

Zo kan je bijv ook als je op home bent klikken op de laaste berichten...dan kan je meteen zien of er ook op jou bericht is gereageerd.....gewoon klikken en vragen...hahahahah

 

 

 

En nog steeds geen weeen?

 

Weet je eigenlijk al wat het word?

Link to comment
Share on other sites

hallo natasja

 

 

 

welkom hier !!!!!!

 

is even wennen hier maar het komt goed

 

ben ook pas geleden overgestapt

 

 

 

hoop echt voor je dat je snel mag gaan

 

bevallen en gelukkig niet op de verjaardag

 

van jullie bart(gefeliciteerd nog)

 

 

 

succes

 

 

 

steph!

Link to comment
Share on other sites

he natasja,

 

jee wat leuk datje hier bent en wat ben je al ver!! je hebt je er doorheen geslagen... het zal wel echt een opluchting zijn he straks lekker de beeb in je armen... is altijd al fijn, maar voor jou extra. weg met die zwangerschapshormonen...

 

succes straks!

 

lis

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use