Jump to content

zwanger maar het zit niet goed


ASSIE

Recommended Posts

hoi na een lange poos niks van mijn te hebben gehoort.

 

ik zal het verhaal even hier neer zitten.

 

ik heb heb icsi behandeling achter de rug ik zou op 21 april mogen testen.

 

4 dagen voor het testen had ik al bloed verliesen best veel.

 

de 22 was de test negatief na al het bloed verlies weg was kreeg ik weer gevoelige borsten dus ziekenhuis weer op gebeldt en die zijneden op 30 april koningedag ga maar weer testen en wat bleek op 1 mei was wel zwanger.

 

ik heb een afspraak gemaakt voor een zwangerschaps echo dat was gisteren 19 mei.

 

mijn baarmoeder zat niks dus dan de eilijders dan maar kijken rechts niks links en ja hoor een kieste of zo iets ze zegt gelijk we gaan maar weer bloedprikken.

 

gisteravond kreeg ik het telefoontje ja er was zwangerschaps hormoon aan getroffen 1200 zat het nu moet ik donderdag weer bloed prikken of het hormoon aan het stijgen is of aan het dallen.

 

en daar van uit weet ik wat ze gaan doen.

 

ik hoop dat alles vanzelf goed gaat komen maar ja daar zie ik nog een hart hoofd in gezien de klachten die steets meer weer terug komen denk ik wel dat het hormoon aan het groeien is .

 

wie heeft dit ook mee gemaakt ik ben zo bang.

 

en verdrietig te gelijk.

 

liefs astrid

Link to comment
Share on other sites

Hoi Astrid,

 

 

 

Wat moet het vreselijk voor je zijn. Ik heb zoiets niet meegemaakt dus weet niet hoe het voelt. Maar kan alleen maar voor je duimen en hopen dat het goed komt.

 

Succes meid

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

jeetje, wat vreselijk meis.... onmenselijk..

 

 

 

Mijn verhaal lijkt niet helemaal op dat van jou.. maar ik was na de eerste poging ook zwanger, verloor al in de wachtweken bruinig, oud bloed. Thuis positief getest, in het ziekenhuis twijfelachtig, en werd een miskraam.

 

Cryo poging, positief getest en daarna bloed verloren, maar toch zwanger gebleven.

 

 

 

Dat was mijn verhaal even in het kort..

 

Het hoeft dus niet mis te zijn.. maar die onzekerheid is vreselijk, ik weet er alles van.

 

 

 

Veel sterkte..

Link to comment
Share on other sites

Lieve Astrid.

 

 

 

Meid wat verschrikkelijk om op je eerste echo een lege baarmoeder te zien.Helaas weet ik daar alles van.Ik ken de schrik, de angst en het verdriet.Ik heb het zelf 2 x meegemaakt en ben nog herstellende van de 2e keer.Bij mijn eerste bbz was nix te zien in de eileider,maar mijn hcg steeg als een razende.Uiteindelijk ben ik daar aan geopereerd met een eileiderbesparende operatie. Bij mijn 2e had ik ook licht bloed verlies en krampen,maar lichter als de eerste keer.Helemaal relevant is het niet, want ik heb 2 emmy's teruggeplaatst gekregen en had al een mk.En op de echo was in eerste instantie maar 1 vruchtje in de bm te zien.Na de mk bleegf ik me zwanger voelen met licht bloed en krampen.Na hcg prikken bleek mijn hcg te hoog voor alleen een mk.Ik heb weer een echo gehad waarop de bm helemaal leeg was en ook bij mij leek het of ik een cyste in mijn linker eileider had. Ik heb een kijkoperatie gehad en ik bleek in mijn linker eileider toch een bbz te hebben en geen cyste.Meid, ik ben bang dat dit geen opbeurend verhaal is voor je.Maar het kan nog goed komen, je vruchtje kan zich verstopt hebben en je hebt echt een cyste in het positieve geval.Er blijft een kansje dat je een bbz hebt,maar dan is er nog de kans dat je lichaam het zelf op ruimt en het een soort mk wordt.Ook niet echt waar je op zit te wachten,maar altijd nog positiever dan een operatie.Meid, ik hoop echt voor je dat of je vruchtje alsnog in je bm te zien zal zijn,of dat je anders toch een lagere hcg hebt.Je vroeg naar mensen die ook zo iets hebben meegemaakt.En ik heb dat.Ik vind het alleen erg jammer dat ik nieteen positievere ervaring heb voor je.

 

 

 

Heel veel sterkte meid.Laat je nog weten hoe het afloopt?

 

 

 

liefs Tas

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use