Jump to content

weer actie foto`s afdrukken


Angela

Recommended Posts

zie

 

 

 

http://www.pixum.nl/promoties/steun08?p_ref=mk_nl_steun08_60fp

 

 

 

als je voor de eerste keer komt to 60 foto`s gratis.alleen verzendkosten nog,

 

Ik he het eens gedaan,maar waar......ga zo eens proberen wat ik krijg.hahaha

 

 

 

doei

 

 

 

ps na wat zoeken had ik online bestellen en toenjava comfort upload aangeklikt.

 

 

 

eerst wat van 5 euro en.dacht nou jammer was dus daar.w

 

as ik de code vergeten in te tikken

 

nu 60 foto`s voor. 2.94/

 

0.99 verwekingskosten en 1.95 verzendkosten

 

had er maar =56 .gewoon ff 4 extra voor opa en oma ofzo. ja gratis is gratis he.hihi

 

carlo zijn moeder had baby foto`s van carlo gevonden,nou dia`s die heft ze ingescand,ga kijken of ik ze krijg uit gerpint.lijkt me leuk.

 

helaas had ik nog foto`s van hun,maar die pakt ie niet. denk te klein.

 

 

 

zo net besteld ,als je eenmalige machtiging aan klikt ga je weer terug,gewoon effe naar kassa doen

 

en dan komt eht bedrag en en dat ik 6 foto`s had van slechte kwaliteit.doe toch afdrukken,we zien wel,zijn die dia`s en van opa en oma

 

 

 

zo nu bestellen he....

 

 

 

doei

Link to comment
Share on other sites

ja ook goed gelukt. erg leuk

 

natuurlijk geen digitale kwaliteit.maar toch erg goed.

 

 

 

carlo zijn moeder is alles in aan scannen en bestld dan ook daar en krijgt carlo allemaal in plakboek, leuk he.

 

 

 

carlo vond de foto`s ook erg leuk

 

 

 

ze waren alleen een maat groter dan alle anderen,raar

 

 

 

groetjes

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use