Jump to content

toch spontaan zwanger,hoe is het mogelijk!


elvirazonnetje

Recommended Posts

Hoi Elvira,

 

 

 

Wauw wat een fantastisch nieuw, spontaan zwanger. Je hoort wel vaker van de verhalen dat vrouwen vlak voordat ze starten met ivf ineens spontaan zwanger worden en daar ben jij er een van. Ik ben super blij voor je.

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Hoi Dames

 

Bedankt voor al jullie lieve reacties.

 

Het blijft natuurlijk nu hartstikke spannend.

 

Maar ik probeer er zo goed mogelijk van te genieten,en vanacht om 3uur werd ik wakker en had voor het eerst overgeven.omdat ik heel erg misselijk werd.dus nu begin ik zelf wel te merken dat ik nu in verwachting ben.

 

als ik 9juni de echo heb gehad.dan zet ik het hier op hoe het is gegaan en dan blijven jullie ook op de hoogte.

 

Liefs Elvira:icon_sunny:

Link to comment
Share on other sites

A lekker spugen!! :icon_joker: Goed joh, dat zwanger zijn! Wat zou ik graag 's nachts om 3 uur om die reden wakker worden :glasses9: Maar dan ook alleen omdat ik zwanger zou zijn he!

 

 

 

Gefeliciteerd!!!

Link to comment
Share on other sites

wat een geweldig nieuws!

 

 

 

spontaan zwanger, tja wat zouden velen onder ons dat willen.

 

mijn vriend vind het ook erg jammer dat het niet op de 'natuurlijke'weg kan. tis helaas niet anders.

 

 

 

maar heel veel suc6 met de beeb in je buik!

 

 

 

liefs

 

Desiree

Link to comment
Share on other sites

Weet je wanneer je ongeveer uitgerekend bent? Dan kunnen we je ook in het lijstje van het andere topic zetten. samen met de afspraken voor vk of echo's.. Zo blijven we een beetje van elkaar op de hoogte.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Elin

 

Ik ben 24 january 2009 uitgerekent.

 

ik ben nu 5weken en 2dagen zwanger,en het word voor mij het eerste kindje.

 

ik begin al last te krygen van zwangerschapkwaaltjes hoort het trouwens dat je een beetje een zeurdig gevoel krygt in je buik mijn buik voelt aan alsof ik flink heb zitten sporten 100 situps zo voelt het aan in men buik maar ik ben in het verleden ook 4x geopeerd aan men eileiders kan het ook daarvan komen misschien vanwege littekenweefsel want ik zag dat je ook zwanger bent.misschien dat je het herkent.maar verder op misselijkheid en zeurderig gevoel na en vaak plassen voel ik me wel goed.

 

 

 

Liefs Elvira:icon_sunny:

Link to comment
Share on other sites

Elvira,

 

 

 

Dat zeurderige gevoel is volgens mij heel normaal, ik heb het ook gehad en soms nog wel. Bedenk wel dat er een wezentje topsport aan het leveren is in je buik om over 9 maanden als prachtig kindje te worden geboren.

 

 

 

Mocht je het niet vertrouwen gewoon even de HA bellen!

 

 

 

Ik ga je bij het lijstje zetten..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use