Jump to content

ben ik nou zwanger of niet????


cindym

Recommended Posts

Help, ik heb hulp nodig want ik wordt hier knettergek!

 

16 mei heb ik de punctie gehad en 18 mei de tp. Er is toen op 28 mei bloed afgenomen ( volgens de vu 2 dg te vroeg) en toen had ik een hcg van 34. Te laag volgens de vpk maar wel zwanger. Nu mag ik pas weer vrijdag de 6e komen voor een test. Gistermiddag heb ik zelf een urine zwangerschapstest gedaan en die gaf een licht streepje aan. Ik weet t nu niet meer wat ik moet denken.

 

Heeft iemand ook een laag hcg gehad en zwanger geraakt??? En wanneer mag je officieel zelf een test doen na ivf. Ik gebruik nog wel progestan bolletjes.

 

Alvast bedankt!!!!!!!!!!!

 

Cindym

Link to comment
Share on other sites

Hallo Cindy,

 

Jeetje wat een onzekerheid, wordt je echt gek van! Ik kan je niet helpen. Ik heb een andere manier van testen gehad.

 

Ik mocht testen 18 dagen na de punctie, maar heb nooit een HCG bloedtest gehad. Ik heb ook geen prog. bolletjes gebruikt.

 

Wat ik wel weet is dat je onder invloed van alle hormonen en te vroeg testen een onbetrouwbare uitslag kan krijgen.

 

Maar konden ze het in het ziekenhuis niet vertellen dan??

 

Sterkte met wachten,

 

Patricia

Link to comment
Share on other sites

Hoi Cindy,

 

Erg spannend voor je zeg..

 

Bij ons in het ziekenhuis testen ze 18 na de punctie en bij een cryopoging 16 dagen na de terugplaatsing van de cryo. Allebei een bloedtest.

 

Jij hebt dus 12 dagen na de punctie een bloedtest gehad. Is idd wel wat vroeg.

 

Ik weet wel dat de progestan de test niet kan beinvloeden.

 

En ws heb je dus pregnyl voor het laatst op 14 mei gespoten?

 

Volgens mij is dat na 14 dagen wel al uit het bloed.

 

 

 

Hopelijk ben je dus idd zwanger, wel balen dat je pas tot 6 juni moet wachten tot je zekerheid hebt. Veel succes!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Cindy,

 

 

 

Ik heb 13 dagen na de TP een bloedtest gehad en mijn hcg was toen 111 maar dat was hoog zeiden ze toen.

 

Voor een urine test is het ook erg vroeg maar toch al een streepje, toch!!

 

Ik duim keihard voor je dat je zwanger bent!!!

 

 

 

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Hi Cindy,

 

Ik had na 14 dgn een hcg van 88. Tussen de 4-496 ofzo was normaal voor net overtijd.In het begin verdubbelt het hcg elke dag, bij de één is die heel laag en bij de ander erg hoog. Niks van te zeggen, de één krijgt na 9 mnd een gezonde baby met een heel laag hcg en de ander krijgt een miskraam met heel hoog hcg. niks van te zeggen dus, en de hele spannende tijd moet je dus uit zitten (ken het gevoel heb net zelf in een soortgelijke sit gezeten en ben nu dus zwanger).

 

Ik duim voor je,

 

oh bij mij zeiden ze, een streepje ook een heel licht streepje betekent een beginnende zwangerschap!

Link to comment
Share on other sites

Bedankt meiden voor jullie reactie!

 

Ik heb vanmiddag een clear blue test gedaan en die was positief! Ben echter nog steeds niet overtuigd, lukt denk ik pas als ik de bloedtest heb gehad.

 

Denk dat ik maandag ga bellen of die test niet eerder mag dan vrijdag want dan kunnen ze toch ook al zien of t hcg gestegen is?

 

Nogmaals bedankt!

 

Groetjes Cindy

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Bij ons doen ze geen bloedtesten en mag je 14 dagen na de punctie een test doen. Als hij dan positief is kan je er vanuit gaan dat je zwanger bent. Dus heel stiekem denk ik wel dat je ervan uit mag gaan hoor.

 

 

 

Een kleine felicitatie.......

Link to comment
Share on other sites

Hey, bij ons deden ze ook geen bloedtest, gewoon testen na 14 dagen, en als je test positief is ben je zwanger...

 

 

 

Ik had ook een heeeeeel licht streepje, heb toen direct het zh gebeld, om te vragen wat dat inhield, en ze feliciteerde me met mn zwangerschap.

 

 

 

Je zou er haast vanuit kunnen gaan dat je zwanger bent

 

 

 

Liefs Renaat

Link to comment
Share on other sites

Guest nicky

Hoi Cindy,

 

Nicky hier. ik heb ook eerst zelf een test gedaan thuis en die was ook positief, heb hem 13 dagen na de terugplaatsing al gedaan. kon ook niet meer wachten. Daarna bloed getrokken bij de dokter en nu ben ik 7 weken zwanger van een tweeling. Gewoon durven hopen !!!! Veel geluk meid ik zal voor je duimen !!!! Groetjes Nicky

Link to comment
Share on other sites

Hoi Cindy,

 

 

 

Nou volgens mij ben je echt gewoon zwanger hoor. Ik heb ook zelf thuis een test gedaan, twee dagen te vroeg en had ook een licht streepje. Dan ben je echt zwanger. Ik kan me voorstellen dat je het bijna niet kunt geloven. Ik geloof, dat ik de dag erna en daarna ook nog getest heb, want ik wilde er ook niet aan, maar het was toch echt zo. Dus......gefeliciteerd! Je moet anders gewoon bellen of het niet eerder kan. Groetjes, Monique

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal, ik heb gebeld naar de Vu maar ik mag niet eerder komen prikken omdat het niets zegt. Het zal nog geen duidelijkheid geven. Snap t niet want wat jullie ook zeggen.. pos test is pos test. Nu kan ik er nog niet van genieten omdat t vu zegt dat me hcg te laag is. Ook al is dat zo en zal t uitdraaien op een miskraam dan nog had ik wel willen genieten van deze weken dat ik een pos test had. Dat lukt me nu niet.

 

Te veel zorgen daarover kan toch geen invloed hebben op t embryo he??

 

Mariek, veel succes met de tp vandaag! Geniet er van!

 

Het doet goed jullie reacties te lezen, thks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use