Jump to content

Buik en babykamer foto's


Guest estrhalita

Recommended Posts

Guest estrhalita

Op verzoek van vele doen we het maar in een eigen gemaakte topic.

 

 

 

Oke hier mijn foto's.

 

De buik is van 10 weken zwanger. Zondag volgt er een nieuwe foto.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 705
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest estrhalita

Ja die foto komt uit een boek. Mijn zoontje heeft nu dezelfde kamer alleen zonder kast. Hij heeft mijn oude kleding kast toevallig dezelfde kleur kersen. Nu hadden wij 2 kasten besteld om mijn oude kast weg te doen, alleen het bedje hadden ze niet meer. Nu kwam ik vandaag in de winkel en was het showroom model (bedje, kast, commode en commodeplankje) in de aanbieding. Nu heb ik dus 2 kasten, 2 bedjes 2 commodes en 2 plankjes voor de prijs van 1 kamer. Lachen he.

 

 

 

En ik ben benieuwd of je op de foto zondag ziet dat mijn buik weer gegroeid is. Qua kleding merk ik het wel. JA niet normaal he die buik voor 10 weken.

Link to comment
Share on other sites

Tja ook mijn buik is niet echt een buik maar meer vet.

 

Maar goed, ik ga er toch zo maar een foto van trekken en plaatsen, want hoe je buik ook is, dik of dun, het is wel een buik waar een wonder zich in heeft genesteld!

 

 

 

Liefs Diana

Link to comment
Share on other sites

Wat leuk dit topic!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Maar meiden...zetten jullie je foto`s eerst even op www.mijnalbum.nl

 

De mogelijkheid om ze hier bij te voegen gaat verdwijnen....dus verander het even!

 

 

 

Plaats ze op mijn album en zet dan de link hier...kost heel wat minder ruimte.

 

Dank je wel.

 

 

 

Groetjes José

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Hier de foto van 14 weken zwangerschap. Mijn buik is echt enorm gegroeid ten opzichte van 4 weken geleden. Zag het verschil zelf ook pas op de foto. Foto-X6A3X833.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

joh, wat een mooie buik, ben benieuwd hoe die is als je 38 weken bent..... volgens mij is ie ongeveer even groot (nu) als ik op het laatst haha...

 

Zal eens even een foto zoeken

 

 

 

Dit is (was) mijn buik met 37 weken haha..

 

 

 

EPSN0071.jpg

 

 

 

EPSN0074.jpg

 

 

 

Als ik het zo zie, op de foto, kan ik me er helemaal niks meer bij voorstellen...

Link to comment
Share on other sites

Wow estrhalita, wat gaat het inderdaad snel bij jou zeg qua groei. Ik heb wel ergens gelezen dat het bij de 2e soms gewoon in het begin heel snel kan gaan, maar dit lijkt echt bijzonder. Mooi wel te verstaan! En waarschijnlijk neemt de 'uitzet' later in de weken weer af omdat je dan al zo mooi rond bent... En je bent daarnaast superslank zo te zien, dus het steekt heel mooi af. Maar mensen zullen niet snel denken, zoals soms bij mij, is ze nou zwanger of niet. Ja!!! zullen ze denken!!! :icon_biggrin:

 

En jij ook Diana, super mooi buikie! met inderdaad een prachtig wonder erin!!

 

groetjes, niki

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
Guest Amanda

wauw, mooie buiken!

 

 

 

Haha Diana, ik vind de tekst onder je banner geweldig, 20 more weeks before mama can have a margarita... or 5!

 

Geweldig.

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Hij begint lekker te groeien Diana,

 

 

 

Hier mijn buikfoto gisteren genomen, precies 18 weken

 

 

 

Foto-TXICL3YA.jpg

Link to comment
Share on other sites

prachtig prachtig prachtig :hello2::hello2:!!! ooo wat vind ik zwangerebuiken heerlijk om te zien,ik kan er nu echt met heel veel bewondering na kijken,heel soms dan begin ik te twijfelen,maar dat is maar 1 seconde !!!!!ha ha ha

 

 

 

Ik zal eens even in het album duiken en kijken of ik er nog een kan vinden.

 

 

 

Maar meiden jullie hebben hele mooie buiken

 

 

 

Manuela

 

 

 

Heb er een gevonden,dit was een van de laatste dagen

 

 

 

 

 

buik33weken005-1.jpg Kopievan21-10-2007004.jpg

Link to comment
Share on other sites

zo manuela wat een mooie dikke buik! jeetje.. echt prachtig..

 

 

 

de andere dames ook trouwens.. zit er vol bewondering naar te kijken.

 

 

 

hoop dat het voor iedereen ook nog een x van komt om zo'n mooie dikke buik te hebben!

 

suc6 met al die dikke buiken!

 

 

 

Liefs

 

Desiree

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use