Jump to content

Nieuw hier!!!


Sunshine

Recommended Posts

Hallo ik ben sunshine ben 25 jaar, wij proberen al van mei 2006 zwanger te worden maar helaas nog geen succes, ik heb pas allerlei onderzoeken achter de rug, ik heb pco en mijn vriend had geen zwemmers, conclusie icsi augustus mogen we al starten, ik vindt het heel erg moeilijk en heb er ook veel moeite mee, het onzeker gedeelte en het idee dat het niet kan lukken doet heel veel met me, eigenlijk meer dan ik me kan voorstellen en had gedacht.

 

 

 

Ik hoop hier mijn verhaal kwijt te kunnen en steun te krijgen.

 

 

 

groetjesssss

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

hallo!

 

Welkom hier. Ik zie dat je uit maastricht komt. Wij zijn ook in het AZM geweest (ik kom niet uit m'tricht)

 

 

 

Veel succes met alles, hopelijk komt jullie droom snel uit!

Link to comment
Share on other sites

He Sunshine!

 

 

 

Welkom hier. Ja het is slikken als je de medische molen in moet om zwanger te worden. Dat kennen we hier allemaal.

 

Heel veel succes!

 

En eh... vraag wat je weten wil en lees lekker mee!

 

 

 

Groetjessssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Hoi SunShine, welkom op het forum, Ik kom uit Kerkrade (LB) en ga nu naar het AZM.

 

 

 

Mag ik vragen wat pco is? en als je vriend geen zwemmers heeft gaan jullie dan met donorzaad doen?

 

 

 

Veel succes en ik heb mijn ei goed hier kwijtgekunt echt fijn als ze weten waar je over praat.

 

 

 

Liefs Cindy

Link to comment
Share on other sites

Welkom!

 

Ja, het kan af en toe heel moeilijk zijn. Dan is dit forum ideaal. We herkennen de gevoelens. Succes.

 

Groeten, Nora.

Link to comment
Share on other sites

welkom sunshine!

 

we zitten hier allemaal in hetzelfde schuitje en het is gewoon geweldig als je alle steun leest die je van al die meiden hier krijgt!

 

dus aarzel niet om dingen te vragen!

 

en veel succes met jullie eerste icsi behandeling!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use