Jump to content

Spulletjes voor de aankomende baby


diana79

Recommended Posts

Hey, wij hadden met 10 weken de babykamer gekocht, de wandelwagen, campingbedje, wipstoeltje en kinderstoel.

 

de babykamer hebben we al thuis, nog wel in de verpakking en de rest wordt in de 1e week van oktober bezorgt.

 

 

 

Verder de aankleding en de kleertjes wil ik pas kopen als de kamer af is, kan het er gelijk in staan, anders blijf je spullen verplaatsen.

 

 

 

Liefs Renaat

Link to comment
Share on other sites

Hoi, hoi,

 

Ik weet nog maar net dat ik zwanger ben, maar heb inderdaad het eerste rompertje (van een vriendin) en hele leuke badbeestjes (nam de vriend van mijn zusje mee, van zijn ouders) al binnen! Zo leuk!!!

 

En voor mezelf al hele leuke boeken gekreegn: 'Babylief', 'Negen maanden zwanger dagboek' en gisteren van mijn jongste zusje: 'Mam en pap vertellen over jou!'

 

Met de kinderkamer enzo ben ik nog niet zo bezig. Mijn schoonouders hebben gevraagd of ik het leuk zou vinden om de wieg van mijn man te gebruiken. Volgens hem is het een vreselijk onbenullig ding. Maar ik wil hem eerst zien voordat ik nee zeg.

 

Groetjesssssssssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Nou stel ik zelf de vraag zonder er antwoord op te geven, hahaha...

 

 

 

Onze baby uitzet gaat best wel hard.

 

 

 

De kamer hebben we (wel 2e hands) van mijn ouders gekregen.

 

Ook een enorme berg rompertjes, spuugdoekjes, boxpakjes e.d. van mijn ouders.

 

Een box en kinderstoel van een tante.

 

Hele mooie rieten schommelstoel, en heel veel winnie de pooh spulletjes van een vriendin.

 

Badje met toebehoren krijgen we van andere vrienden.

 

 

 

Wiegje hebben we zelf gekocht. Ik zou eigenlijk mijn geboorte wiegje krijgen, dat verhaal heb ik al eens verteld, dus we hebben dezelfde op het internet op de kop kunnen tikken. Deze gaan we met de sluier en sleep van mijn trouwjurk bekleden (wel beetje zonde hoor, was zo'n mooie jurk)

 

 

 

Verders hebben we nog niet veel gekocht, schuif het wat voor mij uit, omdat ik graag eerst wil weten wat het word.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Ik heb eigenlijk nog niets gekocht. Wel al dingen gekregen. Het is nog zo'n stofbende dat ik liever nog even wacht. Wel al van veel mensen een aanbod gehad om spullen te krijgen, heel lief. Ik denk dat we over 2 maanden misschien ergens wat neer kunnen zetten. Ik vind het wel fijn om bij die mooie spulletjes, meteen een mooi stofvrij! kastje te hebben om ze in op te bergen.

 

groetjes, niki

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Wij hebben alles al besteld. Hetzelfde kamertje als Robbie (was in de aanbieding voor 1/3 van de prijs van wat ik er toen voor hebt betaald), kinderwagen ook besteld. Alleen wordt alles geleverd op 21 juli. Dan heb ik de uitslag van de punctie binnen en als deze niet goed is kan ik het nog afzeggen. Kleren heb ik nog van Robbie en zodra de kasten binnen zijn kan ik die gaan uitzoeken. Ook ga ik dan pas de speelkamer afmaken en nog wat kleine assessoires kopen, maar voordat we op vakantie gaan (23 aug) wil ik alles af hebben. Nu heb ik er nog de puf voor.

Link to comment
Share on other sites

Poe, spannend he Es. Ik duim mee hoor. groetjes, niki

 

 

 

O ja, wij hebben vanavond eindelijk besloten waar er een babykamer kan komen. Gelukkig. Half augustus gaan we met het opknappen beginnen, dan moeten we wel op tijd klaar zijn. En ik wil graag een schommelstoel, of lijkt dat leuker dan het is? groetjes, niki

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Even een update over de spulletjes.

 

Vorige week de kamer opgehaald, dus die staat hier nu kant en klaar, ben er zoooooo blij mee!

 

En ook vorige week de wagen gehaald, een mutsaerts 4 wiel combi in aqua blauw.

 

Ook het behang is uitgekozen, en de wiegbekleding.

 

De gordijnen ben ik erg over aan het twijfelen. Ik heb echt hele mooie gezien, maar die zijn 29,45 per meter!!!! Vind het een hoop geld, of is het die hollandse zuinigheid die bovenkomt? Moeilijk moeilijk.

 

 

 

Tja verders veel kleding gekocht, heerlijk hoor als alles in de aanbieding komt! Dat is toch wel mijn favoriete manier van shoppen.

 

 

 

Hoe gaat het met jullie uitzet voor de baby?

 

 

 

Liefs Diana

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Hier ook al helemaal klaar. Babykamer is afgelopen maandag bezorgt. Ook de kinderwagen, de Duowalker (easywalker) aqua blauw en de speelkamer is sinds gisteren zo goed als af. Op de slaapkamer alleen nog de rolgordijntjes hangen en een matras kopen en op de speelkamer alleen nog even de muur schilderen (of tewel laten schilderen). Ook alle kleren zijn er al, maar ja dat is makkelijk want alles is van zijn broer geweest haha. Nog geen nieuwe dingen geshopt. Komt nog wel.

Link to comment
Share on other sites

Hier gisteren via marktplaats een kinderwagen/buggie en maxicosi drager gehaald. Een X3 adventure sports, zwart met lichtblauw. Morgen gaan we (ook via marktplaats) een white washed kinderkamer ophalen. Gelukkig hebben we een hele grote garage. Wel leuk om hier ook al mee bezig te zijn!

 

 

 

Groetjesssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Zo Es, jij gaat als een speer! Wat lekker om straks alles klaar te hebben.

 

 

 

En Hildever, leuk he al die spulletjes kopen! Ideaal als je een grote garage hebt en je alles zo kan opslaan!

 

 

 

Wij hebben al onze spullen her en der neergezet, omdat we bezig zijn met de zolder, en de babykamer nog helemaal niks aan is gedaan (eerst de zolder)

 

Maar goed met een hoop schuiven en stapelen kom je ook al een eind, hihi

 

 

 

Liefs Diana

Link to comment
Share on other sites

Hihihi, nou het is toch nog een andere babykamer geworden, en die gaan we woensdag halen. Ook de maxi cosi is geregeld... die halen we morgen...

 

Wel leuk om hier mee bezig te zijn. We zijn ook erg blij met onze grote garage!!!

 

 

 

Groetjesssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Ik denk dat het wel hier bij past, we hebben gisteravond het geboortekaartje uitgezocht, wat was dat nog moeilijk zeg.

 

 

 

Ik vond altijd 1 soort stijl heel mooi, totdat ik voor mijn eigen baby een kaartje uit moest zoeken, vond ik er toch niet zoveel aan....

 

 

 

Maar we zijn eruit gekomen!!!

 

 

 

Liefs Renaat

Link to comment
Share on other sites

Kaartjes, oef, wij zijn er ook al even mee bezig.

 

Onze verlovingskaart koste al veel tijd, en hetzelfde gold voor de trouwkaart, dus we dachten dat we er maar beter vroeg mee konden gaan beginnen.

 

Inmiddels hebben we 12(!) boeken door gebladerd, en niks kunnen vinden.

 

We hebben beide zo'n andere smaak!

 

Ik wil heel graag een lief, aandoenlijk kaartje, maar danny wil zo'n grappig kaartje, vind daar maar eens een gulden middenweg in. Moeilijk moeilijk.

 

 

 

Wat goed dat jullie er al over uit zijn Renaat! Je bent toch ergens opzoek naar het perfecte kaartje, en tekst natuurlijk ook, maar dat ging wel wat makkelijker.

 

 

 

Liefs Diana

Link to comment
Share on other sites

Wij zijn geloof ik erg laat en net pas klaar met de kamer voor de kleine, doordat wij erg klein wonen moesten wij met nauwgezette ideeën komen en vooral heel veel passen en meten, maar het is gelukt en nog leuk geworden ook al zeg ik het zelf.

 

 

 

Verder hebben we ook alles in huis dus mag de kleine (bijna komen)

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Wij hebben zelf een kaartje ontworpen voor Robbie 2 jaar geleden en deze gebruiken we nu weer, maar iets aangepast natuurlijk

Link to comment
Share on other sites

Ben ik net blij dat ik een babykamer heb gekocht, oo o o o , lees ik over kaartjes. Nou dat gaat nog even niet lukken denk ik. Maar wel al superblij met de babykamer, lees mijn topic als je het leuk vindt. Doedoe! niki

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Leuk om te lezen wat jullie allemaal aan het voorbereiden zijn voor de komst van de kleine.

 

Voor het geboortekaartje van Marissa hebben we totaal acht boeken doorgebladerd, waarvan we er al vijf meteen aan de kant konden leggen omdat het niet onze smaak was. We wisten wat we ongeveer wilden hebben. Daarna heb ik twee kaartjes uitgezocht en Fred ook, en daar kwam meteen HET kaartje uit. De tekst was ook niet moeilijk, over het gedichtje etc waren we het ook meteen eens.

 

 

 

Veel succes meiden!

 

 

 

 

 

Groetjes Bianca

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use