Jump to content

Linker eierstok niet zichtbaar


gwenn

Recommended Posts

Hallo ik ben Gwenn en wij gaan binnenkort starten met IVF.

 

Nu is mijn vraag of er meerdere meiden zijn waarbij de linkereierstok met de echo nooi te zien is en de follikels ook niet.

 

Normaal als de eierstok moeilijk te vinden is en er een follikel ziet zie je hem toch,bij mij is dat niet het geval..

 

Met de IUI heb ik al vaak op mijn zij gelegen,soms hadden we geluk en de andere keer zagen we hem weer niet.Ook dmv drukken op mijn buik haalde niks uit..

 

Heeft iemand dit ook?Hoe werd dat gedaan met IVF?

 

Bij mij is het afwachten nog,maar anders word het misschien een narcose,is ook prima hoor,maar ik was benieuwd of er meerdere mensen waren die dit hadden en die evt tips hadden.

 

 

 

Liefs Gwenn:tweety:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Gwen,

 

 

 

Ik heb hetzelfde gehad. Bij mijn eerste poging niet te zien, en bij de tweede poging ook niet. Ik weet dat ze bij de laatste poging toch een paar follikels hebben aangeprikt, waar waarschijnlijk toch één eicel in gevonden is! Het kan dus wel zonder dat het met de fm gezien wordt.

 

 

 

Heb jij ook zo weinig follikels? Ik had de eerste poging maar 3 goede eicellen met de punctie en de tweede keer 4 (het gaat vooruit zal ik maar zeggen). Geen cryo's ook.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Otjes wat fijn om te horen dat ik niet de enige ben..

 

Jeetje zeg wat heftig voor je zo weinig follikels..

 

Tot nu toe heb ik alleen IUI gehad en kreeg met 75IE Puregon net 1 follikel,maar die ze achteraf dus ook vaak genoeg gemist hebben.

 

Ze zeiden al zit er een follikel dan zien we hem,ik heb zo ongeveer met de echos 5 verschillende gyns gehad en allemaal zeiden ze dit.

 

Ik schijn dus net als jij een uitzondering te zijn waarbij ze de eierstok niet zien en de follikels ook niet.

 

Totdat ik ovulatietesten deed en bleek dat ik wel een eisprong had maar niet van de rechter kant..

 

Dus kon niet anders dan links..

 

mijn eigen gyn geloofde me wel en heeft dit uiteindelijk ook met eigen ogen gezien,maar de andere deden altijd moeilijk als ik dit zei en zeiden vervolgens weer dat als er een follikel zat ze hem wel zagen,niet dus!!!!

 

Maar was de punctie niet enorm pijnlijk voor je???

 

Hoeveel spuit je nu?

 

Ik hoop dat het er volgende keer meer zijn.

 

Op mijn zij liggen wilde nog wel eens helpen,misschien voor jou een idee???

 

Succes trouwens morgen,is dit nu je laatste poging???

 

 

 

Liefs Gwenn

Link to comment
Share on other sites

De eerste keer de punctie ging niet zo lekker, maar de tweede keer viel het me zo vreselijk mee. Terwijl ze toen dus ook echt aan de linkerkant geprikt hebben. De tp was de eerste keer ook niet fantastisch, want ik heb een hele kleine baarmoeder ingang. Kleiner katheter, kuchen en dan pakten ze met een klemmetje mn baarmoeder mond vast. Ging niet echt lekker. De tweede keer zatten mijn 2 emmies er zo in gelukkig.

 

 

 

De eerste keer heb ik Gonal 150 gespoten en de tweede keer is de dosis verhoogd naar 225. Ik weet al dat ik de volgende poging 300 mag gaan spuiten en ik krijg nog iets anders toegediend (maar daar ben ik de naam al van vergeten).

 

 

 

Morgen hoor ik wanneer we voor de 3e poging op kunnen. Ik hoop snel, want ik heb geen zin meer om te wachten. Zit nu in het proces, ben er mee bezig. Als de derde mislukt, dan gaan we ook nog wel voor een vierde en misschien een vijfde poging. Net hoe lang ik het ga volhouden.

 

 

 

Ben jij al begonnen?

 

 

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

En mag je weer beginnen??Ik hoop het zo voor je meis..

 

Jeetje wel heftig allemaal hoor..

 

Ik heb 1 Juli en 8 Juli een gesprek en dan hoor ik meer wanneer ik wat moet gaan spuiten enzo..

 

Het lijkt m zo moeilijk om de grens aan te geven he,tot wanneer je doorgaat..

 

Hoe lang houd je het allemaal vol,ook psygisch..

 

Ik kan me goed voorstellen dat je ook nu graag snel weer verder wil,het duurt allemaal al zo lang dat wachten..

 

Ik heb wel een kleine baarmoeder want met het HSG onderzoek zette ze een cupje erop en die waste groot en dat was een gmiddelde qua grootte,daarna een kleinere..

 

Dus ik moet allemaal nog ervaren hoe het allemaal gaat straks met de punctie.

 

Heel veel succes,hopelijk word je geduld gauw beloond!!

 

 

 

Liefs Gwenn:blob1:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use