Jump to content

hallo allemaal


artiko

Recommended Posts

hallo allemaal :color::color:

 

hier zijn we dan weer terug van weg geweest .even rustig aan gedaan.

 

was erg teleurgesteld en verdrietig. maar heb de gyno gebeld en mag 9 julli voor een nieuw schema en dan hopelijk weer starten maar dan met succes.

 

ik zie allemaal nieuwe dames heb wel van alles gelezen wat een leuke en minder leuken verhalen .nou ik hoop dat lentezon nog kijkt op de site ben heel benieuwd hoe het haar gaat????

 

zelf zit ik weer iets beter in mijn vel maar nu wil mijn ongi niet komen heel vervelend al 16 dagen te laat gyno zegt dat dat komt door de hormonen maar dat is al 2 maanden geleden en hiervoor was ik geoon op tijd rarara .

 

nou ik heb wel weer genoeg gekletst voor iedereen succes en spreekse

 

:3some::3some::3some::3some:

 

 

 

dikke kus artiko

Link to comment
Share on other sites

Hey Artiko!

 

Welkom terug en super leuk weer van :hello2: je te horen!

 

Het gaat dus wel weer 'redelijk' met jullie: ik bedoel dat je wel weer een volgende behandeling in de planning hebt voor jezelf dus dat is al heel wat na 2 teleurstellingen in korte tijd!

 

Het valt niet mee om te vallen en dan weer op te staan.... met nieuwe hoop dat gloort aan de horizon.

 

 

 

Maar 3 keer is scheepsrecht en ik hoop dat ik je in augustus snel ga volgen.

 

Ben ook ff weggeweest of minder actief geweest ..er zijn erg veel zwanger geworden, en van de januari / feb meiden zowat niemand ... De laatste weken lees ik weer wat meer mee en post ook wel weer eens wat want nog ca 7 weken voor de 1e spuiten weer gezet worden en met een kort schema gaat het zoooo hard allemaal.

 

:yikes:

 

Vervelend van je ongi..... dat heb ik vaker gehoord of gelezen dat het wat in de war kan zijn. Maar volgens mij is het niets om je erg druk over te maken , de gyn zei je al dat het vaker voorkwam. Ik ben zeer regelmatig aan de ene kant voelt dat fijn, andere kant denk je: mijn lichaam wil te graag ( ongi worden ) .. ach we zien wel.

 

 

 

Nog 3 weken dan heb ik vakantie, jij nog iets geland :sunny:Artiko of nu weer volop in de behandeling?

 

 

 

Met mij gaat het wel weer redelijk, ik moet wel doorgaan en knokken voor mijn droom. Ff ont-IVF en dat was hard nodig de laatste maanden , maar ook in de rust periode denk je er dagenlijks aan alleen niet meer 24-7... Ach ja ook deze bikkel zet door! Samen met mijn vriend- ook een bikkel...

 

liefs

 

lentezon

 

:hello:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Atiko,ik ken je nog niet,ik ga binnenkort voor het eerst IVF doen,maar ik wil je wel succes wensen en hopenlijk komt je ongi gauw door..

 

Ik heb ook cyclussen van over de 70 dgn gehad om gek van te worden,anders zijn er wel medicijnen om je ongi op te wekken hoor!!

 

Veel succes!!

 

 

 

Liefs Gwenn :kermit:

Link to comment
Share on other sites

He Artiko...

 

Een hele tijd geleden hebben wij IUI gedaan, heb toen 1 keer pregnyl gebruikt... Heb het idee dat mijn menstruatie nooit meer zo is geweest als voor de iui...

 

Hormonen doen wel wat met je volgens mij...

 

Hopelijk gaat ie nu goed komen met jou!!!

 

 

 

Groetjessssssssssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Hoi Artiko, ik ben nu ook bezig met mijn eerste ICSI poging, maandag de uitgangsecho. Ik wil jou ook veel succes wensen met de poging en hoop ook dat je onig gauw komt.

 

 

 

Dat ook jouw droom mag uitkomen.

 

 

 

Liefs Cindy

Link to comment
Share on other sites

hey artiko en welkom terug op het forum!

 

 

 

ik ( en vele andere dames) weet hoe je je voelt: na onze 1ste icsi poging kwam mijn ongi ook maar niet.

 

je wilt beginnen met de volgende poging en dat gaat maar niet!!

 

raar he: eerst wil je niet dat je ongesteld word en dan wil je het maar al te graag haha!

 

in elk geval veel succes met julllie volgende poging!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use