Jump to content

eventjes voorstellen.....


Tsjoender

Recommended Posts

Goedemorgen meiden!

 

 

 

Ik kom mij ook eventjes aanmelden en tevens voorstellen, we zitten perslot van rekening allemaal in hetzelfde schuitje!

 

 

 

Mijn naam is Elena en ik ben net 42 geworden en zal wel één van de oudsten hier op dit forum zijn.

 

Mijn vriend en ik hebben een dochterje van 4,5 jaar (spontaan) en willen graag nog een brusje. 6 maanden na de geboorte van mijn dochtertje bleek ik wederom zwanger te zijn, maar dit is geëindigd in een miskraam met 8 wkn.

 

 

 

Nu zijn we ondertussen 2,5 jaar verder, sinds de kinderwens voor een 2e ontstond, en hebben 4 IUI's (2 zonder / 2 met hormoonstimulatie) achter de rug. 18 juni jl. intake gehad voor IVF en gezien mijn leeftijd hebben we besloten om er, als alles goed zou gaan, 2 emmies terug te plaatsen.

 

 

 

Sinds een maand loop ik ook bij een acupuncturist, die gespecialiseerd is in vruchtbaarheid. Had ik met de hormoonstimulatie altijd maar 1 follikel op CD 10, nu had ik zonder stimulatie 3 follikeltjes aan iedere kant en 1 grotere. De gyn zei wel dat ze niet allemaal zouden doorgroeien, maar dat mocht voor mij de pret niet drukken. Ook was mijn cyclus ineens 26 dagen ipv 23 / 24 dagen. Ik zie onze IVF-poging nu met meer vertrouwen tegemoet.

 

 

 

Deze cyclus hebben we nog zelf geklust, dus wie weet hoeven we niet aan het IVF-traject te beginnen. Maar o.k. je blijft hopen natuurlijk! Mocht het niet gelukt zijn, dan mogen we bellen op de 1e dag van mijn NOD.

 

 

 

Iedereen veel sterkte en succes gewenst!!

 

 

 

Greetzzzz,

 

Elena

Link to comment
Share on other sites

Hallo Elena,

 

 

 

Welkom op het forum! Denk dat je idd een van de oudsten bent :yeswink-1:. Ook al het een en ander meegemaakt, zo te lezen.

 

 

 

Klinkt goed, die acupuncturist van je! Ik geloof er ook echt in, dat het iets doet met je. Vandaag voor de 3e follikelmeting geweest voor een cryo terugplaatsing, maar de grootste follikel (heb er 2) was nog maar 16mm. Vorige keer, toen ik wel onder behandeling was van een acupuncturist, was de follikel tijdens de eerste meting al 22mm! Die groeide toen als kool onder de stimulatie van de naalden. En nu groeien ze gewoon gestaag en langzaam (maar wél 2 stuks). Mocht deze poging niet lukken dan ga ik zeker voor de volgende icsi poging weer onder behandeling bij de acu.

 

 

 

Heel veel succes met je eerste ivf poging! Houd ons op de hoogte.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use