Jump to content

wij mogen ook met ivf beginnen in week 48


anja

Recommended Posts

hallo allemaal

 

 

 

ik lees al een tijdje mee en ook al eens een topic geplaatst maar nu gaat het voor ons toch echt beginnen.We zijn nu in Leeuwarden bezig (eerst Groningen maar slechte ervaring) en vorige week woensdag hebben we uitslag gekregen van het zaad onderzoek en die was goed dus mogen we starten met ivf.We moeten 31 okt komen voor prik instructies en in week 48 mogen we beginnen met de ivf.Eindelijk hebben we een datum we mochten ook wel op de lijst voor als er iemand uit zou vallen maar dat hebben we niet gedaan we willen er rustig naar toe leven en niet haastig dan.....we hebben nu toch ook al zo lang moeten wachten eerst groningen en nu weer op de wachtlijst.Ook gaan wij 8 augustus trouwen dus kunnen we ons daar eerst helemaal op storten en dan nog even nagenieten.......en dan starten met ivf.De kans is bij mij wel iets groter dat het gaat lukken omdat ik wel al 2 kinderen via de normale manier heb gekregen en ik wel vruchtbaar ben zei de arts maar een heeeeel klein beetje hoor.....nou we zien wel als ik de verhalen lees en hoor ga ik er maar niet vanuit dat we gelijk zwanger zijn valt het nooit tegen.We moeten dus nog even geduld hebben maar dacht moet het even kwijt en van me afschrijven.Voor iedereen heel veel succes hier en hoop maar dat het een vruchtbaar jaar mag zijn.

 

 

 

groetjes Anja

Link to comment
Share on other sites

Hoi Anja,

 

 

 

Welkom hier op het forum. Je kan hier lekker van je afschrijven of informatie zoeken die je nodig hebt. Ik hoop dat je ivf behandeling voorspoedig verloopt en dat je gauw zwanger mag worden.

 

 

 

Ik mag donderdag 3 juli testen van een eerste cryo uit een een eerste ivf behandeling.

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

allemaal bedankt voor jullie reactie en ja we moeten nog lang wachten vooral als je ziet dat we in december vorig jaar al naar groningen zijn verwezen maar ja eerst daar wachten en nu in leeuwarden.Maar we hebben al zo lang gewacht dus dan deze tijd ook nog maar is niet anders:waiting:

 

 

 

groetjes anja

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use