Jump to content
Sign in to follow this  
StuiterKip

Een bekende donor of een "anonieme"donor

Recommended Posts

Als je mijn topic naleest weet je dat we voor een 'bekende onbekende' hebben gekozen, en ook hoe we tot dat besluit zijn gekomen. Ik geloof dat er hier op het forum niet veel mensen met KID bezig zijn, en ik de enige ben die met KID (of zoals ik het noem ZID) zwanger ben.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest nikki

Hallo,

 

 

 

Wij hebben gekozen voor een donor van de zaadbank, voor ons dus onbekend.

 

Familie viel af, en een bekende donor lijkt me erg moeilijk. Stel voor dat je een goede vriend vraagt en je kind gaat heel erg op hem lijken. Die vriend is iemand die je regelmatig ziet. Dat geeft denk ik rare complexe situaties.

 

 

 

Daarnaast kan het zijn dat je nu op goede voet staat met die bekende, maar je weet nooit wat er nog gaat gebeuren. Wat als in de toekomst om een of andere reden de relatie met die bekende donor niet meer zo goed is....

 

 

 

Als het bij ons zo was geweest dat we een familielid hadden kunnen vragen, dan was dat denk ik onze eerste keuze geweest ivm gelijkenissen en genen etc.

 

Maar ook dan krijg je rare verhoudingen en situaties.

 

 

 

Mocht het nou zo zijn dat je een bekende donor wilt omdat je dan sneller aan de gang bent: informeer even bij kliniek Geertgen. Zij werken met wederkerigheid. Ook dan kun je erg snel aan de gang zijn.

 

 

 

Succes met kiezen. Het is niet makkelijk. Overal kleven er voor en tegens aan. En jullie moeten doen wat je zelf het beste voelt.

 

 

 

groeten

 

 

 

Nikki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this   • Posts

  • Nou volgens mij verschilt dat ook per persoon met die bolletjes.  Vandaag heb ik lekker vrij dus ben lekker gaan shoppen en ja hoor.. dat helpt toch met je gemoedstoestand 😉. Omdat ik wel last heb van waterige afscheiding, denk ik dat ik ongesteld wordt. Dus dan toch met vrees naar de wc, maar dat blijft mooi weg gelukkig. Ik heb nooit last van waterige afscheiding, dus zie dat maar als goed teken.. 😬. Spannend!!
  • Ik ben op zoek naar een rit naar menoland en orgaland. Iemand die me een lift kan geven? Ik betaal graag de benzine!! 
  • @Marsukar Ik had gelezen dat je door die bolletjes positief kan testen... Klopt dat?  Ja probeer echt leuke dingetjes te doen hoor, lekker vrolijk blijven. Ik ben echt van mening dat dat enorm veel kan helpen.
  • Heyyy @Onzefamilie Wat fijn om weer even wat van je te horen xx Heel erg bedankt voor de tip ik ga het zeker even navragen of het daaraan kan liggen. Al moet ik zeggen dat ik er minder last van heb.  Wat verschrikkelijk voor je allemaal 😞 Laat even weten hoe het vandaag is gegaan, tenminste als je dat wil natuurlijk !!  Doe vooral lekker rustig aan en laat je lekker verwennen. ❤️
  • Klopt @Nora90. Ik zit vandaag op mijn elfde wachtdag. Ik mag donderdag testen. Durf het niet voor die dag te doen.. Vandaag wel minder opgewekt dan gisteren. Hoofdpijn en moe. Nog steeds niet het gevoel dat ik ongesteld ga worden, maar word langzaam wel gek van die onzekerheid. Weet iemand of het vaak voorkomt dat je menstruatie uitblijft en dat je dan toch negatief test?  Ik hou mij een beetje vast aan het feit dat ik bij de verse tp een week later, door de bolletjes heen, ongesteld werd. Dus denk ergens dat ik dan deze keer ook gewoon er doorheen ongesteld zou worden, als het zo zou zijn...  Maar leuke tijden voor jou Nora. Hoop echt dat ik straks met jouw enthousiasme mee kan doen 😃  
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use