Jump to content

Geweldig nieuws!


Guest Nora

Recommended Posts

Guest Nora

Yes, yes, yes!!! Ik ben zwanger! Ik kan het haast niet geloven. Ik had al zo'n gevoel, en nu blijkt het toch raak te zijn. Helemaal geweldig! Natuurlijk ben ik ook een beetje voorzichtig, dit is niet mijn eerste positieve test. Maar driemaal is scheepsrecht, toch?!!!

 

Ik wil iedereen hartstikke bedanken voor zijn steun gedurende de behandeling. Hartstikke fijn dat ik met al mijn vragen, twijfels en gevoelens bij jullie terecht kon!

 

Lieve groetjes, Nora.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 72
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

He Nora,

 

:wav:

 

Gefeliciteerd, wat heerlijk moet dat zijn!

 

Ik zit momenteel op het wachtbankje, mag zondag pas testen. Je zegt dat je al een beetje zo'n gevoel had, wat voelde je dan? Ben nieuwsgierig! Ik voel namelijk van alles, maar dat kan ook door de utrogestan-bolletjes komen.

 

Nou, ik ga je niet verder met vragen lastig vallen, ga lekker genieten!!

 

Liefs,

 

Anne

Link to comment
Share on other sites

Bedankt allemaal voor de felicitaties!!

 

Een dag later ben ik alweer in de volgende stress-situatie beland. Blijft het ditmaal wel goed gaan? Maar het voelt nog steeds super. Ik moet toch maar een beetje vertrouwen krijgen in mijn eigen lijf.

 

Over 3 weken heb ik de eerste echo. Ik kan niet wachten!!!

 

Anne, je vroeg wat ik dan voelde. Ik kreeg een week na de tp last van m'n borsten (alsof ze in de fik staan haha). Dat had ik bij mijn twee andere zwangerschappen ook. Daarnaast voelde het gewoon alsof het goed zat. Ik weet niet hoe ik dat uit kan leggen. In ieder geval heel veel sterkte de komende dagen. Nog heel even wachten.......spannend!

 

Groeten, Nora.

Link to comment
Share on other sites

hoi Nora,

 

 

 

wat een geweldig nieuws meid, ik had zo een hoop dat er wel iemand zwanger zou zijn en ja hoor eindelijk iets positiefs.

 

geniet ervan.

 

 

 

Ik ben nu al twee keer naar de acupuncturist geweest en het bevalt me erg goed.

 

Ik heb nu allemaal naalden in mijn oor en mag er morgen uit.

 

 

 

Hoe lang heb jij het gedaan en ging je voor de tp en na de tp ook naar de acupuncturist?

 

 

 

liefs

 

pebbels

Link to comment
Share on other sites

Hoi Elvira,

 

Thanks! Ik ben nu 5,5 week en nog best wel nerveus hoor. Bij mijn voorgaande zwangerschappen ging het mis op dezelfde dag, en dat is dus morgen. Maar aangezien ik me zwanger voel (erg gaar, grotere borsten) probeer ik me niet al te druk te maken. Nog 11 dagen tot de echo. Ik kan niet wachten. Ik hoop zo dat alles nu eens goed gaat.....

 

Gelukkig is er dit weekend een festival in mijn stad dus heb ik lekker afleiding. Ook hoef ik nog maar twee daagjes te werken en dan heb ik 3,5 week vakantie! Heerlijk!

 

Weet jij al of en wanneer je aan IVF gaat beginnen?

 

Groetjes, Nora.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use