Jump to content

Alohaaaaaa


Laura

Recommended Posts

Hey meisjes!

 

 

 

Het is hier fantastisch!!!!

 

Zitten nu op Bonaire en vliegen vrijdagmorgen terug naar Aruba tot 24sept.

 

 

 

Heti s hier goed vertoeven zeg! Alleen worden we opgegeten door de muggen, grrr! Mijn benen hebben iets weg van een ontzettend lange krentenbol haha.

 

 

 

De vlucht is erg goed gegaan. Plek naast mijn moeder in vliegtuig was leeg, dus daar heeft Iris gelegen in slaapzakje. Thomas lag in ....... de babybasket! Toch wel aan boord gelukkig. Hebben geen kik gegeven, iedereen was daar erg blij om, inclusief het personeel haha.

 

 

 

Nu hebben ze hun draai goed gevonden en wederom hoor ik ze zelden.

 

 

 

We proberen nu de terugvlucht naar Adam ook om te zetten in business class.

 

 

 

Ik lees na mijn vak alles wel weer goed door hoor, nu geen doen.

 

 

 

Dikke knuffel en tot snel (na 24sept dus haha).

Link to comment
Share on other sites

Hoi Laura,

 

 

 

Leuk ff iets van je te horen en fijn dat het zo goed gaat. Het is verbazingwekkend hoe flexibel die kleintjes zijn he? Gelukkig maar!

 

 

 

Geniet van je vakantie en tot na 24 september!!

Link to comment
Share on other sites

Lieve Lau,

 

 

 

Wat heerlijk dat jullie zo genieten daar!!!!

 

Alleen die muggen zijn inderdaad waardeloos; je hoort en ziet ze niet maar ze zitten er wel.

 

Ze verkopen er trouwens off dat is echt heel vies spul maar het werkt als een tierelier.

 

Kan je niet voor baby;s gebruiken volgens mij hoor!

 

Misschien lees je dit nog wel op Aruba.

 

 

 

Geniet er lekker van en tot snel, dikke kus!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


 • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use