Jump to content

Alweer een nieuwe


cyn

Recommended Posts

Hallo Allemaal,

 

 

 

Ik ben Cyn en ben 26 jaar oud. Mijn man en ik zijn inmiddels alweer ruim 3 jaar bezig met ICSI in het AZM. Op 16-07-07 is onze zoon geboren. Nu zijn mijn man en ik bezig met als eerste een Cryo behandeling en als deze niet lukt gaan we waarschijnlijk weer door met ICSI voor een tweede kindje. Ik vind deze site een super initiatief! Ik zal proberen wat vaker online te komen om iedereen en deze site natuurlijk een beetje te leren kennen.

 

 

 

tot snel groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hoi Cyn, Welkom hier op het forum, Ik zie je hebt al een zoontje, leuk zeg, was het meteen na de eerste ICSI gelukt?

 

 

 

Wel leuk ik woon in kerkrade en ben geboren in Geleen. Dus we wonen wel redelijk in de buurt. ALs je was kwijt wil is deze site echt super en je wordt dan ook goed gesteund. Veel succes in het verdere project. Wanneer Wordt de cryo teruggeplaatst?

 

 

 

Groetjes Cindy

Link to comment
Share on other sites

He Cin, welkom op de site! Wanneer staat de cryo terugplaatsing op de agenda? Ik broed momenteel ook op 2 eskimootjes, samen met Kim. Hoor volgende week of het gelukt is.

 

Heel veel succes alvast en houd ons op de hoogte.

 

 

 

groetjes,

 

Marieke

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

Hallo,

 

 

 

Welkom hier.

 

Nog gefeliciteerd met je zoontje, hij wordt al bijna 1! Hoe heet hij?

 

 

 

Ik woon heel kort bij jouw in de buurt!

 

En ben ook in het azm onder behandeling geweest.

 

 

 

Succes met je cryo!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Cin,

 

 

 

Ook welkom hier! Wanneer mag je beginnen met je cryo. Ik krijg volgende week een terugplaatsing van een tweede cryopoging uit 1e ivf behandeling.

 

 

 

Veel succes met je behandeling en laat van je horen!

 

 

 

Liefs,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Hoi Cin,

 

welkom hier. Wat leuk dat je al een zoontje hebt via icsi, dat geeft weer moed voor ons dat het weer kan.

 

De hoeveelste poging is het gelukt ?

 

en was het een tp van een embryo of een cryo waardoor je zoon is geboren

 

we willen nl alles weten ? :icon_salut:

 

heel veel succes met de cryo en de verder molen als dat nodig mocht zijn

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use