Jump to content

3e poging


Guest yoshi

Recommended Posts

Guest yoshi

vanmorgen getest, en weer negatief:naka:

 

Waarschijnlijk zit het er nu op en is onze droom aan diggelen... het enige wat ik kan is huilen. Allerlei gevoelens spelen er door mijn hoofd, boos, verdrietig, waarom. ik weet het niet.

Link to comment
Share on other sites

hoi yoshi, ten eerste welkom op het forum.

 

 

 

wat rot dat jullie derde poging ook mislukt is!!

 

ik heb er geen woorden voor.

 

 

 

gaan jullie nog een behandeling zelf betalen of.... houdt het echt op?

 

vind het zo erg voor jullie!

 

we weten allemaal dat dit het liefste is wat men wilt en als dat dan in duigen valt.... verschrikkelijk!

 

ik wens jullie dan ook veel sterkte!

Link to comment
Share on other sites

Yoshi, wat erg voor je meid. Ik hoop dat je je hier door heen kan slaan en dat je voldoende steun kan vinden bij je vrienden en familie. Het lijkt me echt vreselijk en heb er ook geen woorden voor. Misschien kan je nog overstappen naar een andere verzekering die meer pogingen vergoedt, volgens mij Unive.

 

 

 

Liefs,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Guest yoshi

ja het was mijn testdag en 'smorgens was het gelijk al foute boel.

 

Maar we gaan nu even weg een paar daagjes, ons hoofd leeg maken zover het mogelijk is en dan zien we weer verder.

Link to comment
Share on other sites

Ik vind het heel erg voor je Yoshi! Goed dat jullie er even tussen uit gaan om het een beginnend plekje te kunnen geven. Dat zal niet makkelijk voor je zijn.

 

Heel veel sterkte!!

 

 

 

Mari

Link to comment
Share on other sites

Guest yoshi

ja een weekendje weg... alleen liep dat niet helemaal zoals we gehoopt hadden. We zijn met onze zoon naar een pretpark geweest en daar heeft hij een ongeluk gehad wat tot de operatiekamer heeft geleid. Denk je even weg te gaan om alles van je af te zetten gebeurt er zoiets.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use