Jump to content

Wanneer de bolletjes??


Mari

Recommended Posts

Hallo meiden,

 

 

 

weet iemand wanneer je met de bolletjes moet beginnen? Ik heb gisteren de laatste spuiten gezet, moet vanavond pregnyl spuiten maar ik weet niet meer wanneer ik de vorige keer begon met de bolletjes.

 

 

 

Groetjes, Mari

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

VOlgens mij was het de ochtend van de punctie. Maar dat staat toch in je schema. En anders bel je toch even het ziekenhuis.

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor jullie reacties.

 

Ik heb inmiddels al even contact gehad met het ziekenhuis. Inderdaad, het is de dag van de punctie dat ik er mee moet beginnen. Ik ben blij dat jullie het ook nog even schreven.

 

Ik dacht te herinneren dat het de vorige keer al de dag ervoor was en toen de assistente zei dat het na de punctie was twijfelde ik nog even maar nu weet ik het zeker. Bij nader inzien heb ik de vorige keer inderdaad ook bij thuis komst na de punctie het eerste bolletje ingebracht.

 

Ik weet nu ook waardoor ik twijfelde. Ik wist nog dat er bij een echo of zo een opmerking gemaakt was over het wegpoetsen van de progestan. Ik kon me nu even niet meer herinneren wanneer dat dan geweest moest zijn. Ik dacht: "Ik ben toch niet meer voor een echo geweest na die punctie". Maar ineens schiet het me te binnen. Dat was natuurlijk bij de terugplaatsing :toothy10:

 

 

 

Ach ja, de zenuwen beginnen een beetje toe te slaan :biggrin:

 

 

 

Annemie, jij veel succes morgen! En als alles naar wens verloopt gaan we straks gezellig samen op het wachtbankje zitten!

 

 

 

Groetjes, Mari

Link to comment
Share on other sites

Ha dames,

 

Ik begon op de dag van de terugplaatsing en stopte twee dagen voor de testdag! Eigenlijk best raar dat het zo per ziekenhuis verschilt.....

 

Groeten, Nora.

Link to comment
Share on other sites

Guest marianne

Annemie en Mari heel veel succes met de punctie!!

 

En het gebruik van de bolletjes is per ziekenhuis weer verschillend.

 

( We lijken hier wel drugskoeriers met zijn allen).

 

Maar ik moet starten de middag van de punctie. Na positieve test overleg met arts hoe lang nog door te gaan. Zal per geval ook wel weer verschillend zijn.

 

Groetjes, Marianne.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use