Jump to content

wachtbankje


veertje

Recommended Posts

hallo dames,

 

 

 

ik heb 11 juli een terugplaatsing gehad en zondag me ongie moeten hebben maar die heb ik nog niet gehad. nu 2 dagen later durf ik nog steeds niet te testen. omdat ik hiervoor 3 mislukte pogingen heb gehad. en dit mijn 4e ivf terugplaatsing is. wie heeft dat nog meer die niet durft te testen? ik heb iedere keer het gevoel dat ik het moet worden maar tot nu nog steeds niet. morgen ochtend ga ik testen en dan laat ik het wel weten. en ik hoop dat het deze keer wel gelukt is.

 

 

 

dames succes

 

 

 

:bye:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Veertje, ik weet nog niet of ik wel durf te testen, moet je niet naar het ziekenhuis? Voor de test? Ik wel namelijk, dus ik kom er toch niet onderuit.

 

 

 

Ik wens je heel veel succes en hoop echt voor je dat ie positief is, we horen het graag.

 

 

 

Liefs Cindy

Link to comment
Share on other sites

He Veertje,

 

 

 

Ik herken dat helemaal! Ik had 2 keer eigenlijk te vroeg getest, beide keren negatief (hoewel de laatste test na een paar uur wel degelijk 2 streepjes liet zien, maar toen geloofde ik het eigenlijk niet meer). En toen durfde ik ook niet meer te testen. Had net als jij op een zondag ongi moeten worden, maar maandag ging voorbij, dinsdag ging voorbij en toen was het woensdag, de officiele testdag van het ziekenhuis en ben ik voor de bloedtest naar het ziekenhuis gegaan.

 

 

 

Dus ik begrijp je wel ;-)

 

 

 

Moet je zelf testen of in het ziekenhuis testen? Nou ja, hoe dan ook, morgenochtend weet je het! Spannend, hoor!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

nou dames ik ben er weer ik had de 20 ste ongie moeten worden en ik werd het niet dus ik wachten durfde niet te testen toch gedaan de 22 ste licht streepje ik geloofde het niet ik weer gewacht de 25 ste weer een test en ja hoor een dikke streep helemaal happy en maandag de 27 ste kreeg ik een bloeding en helaas een miskraam dus ik mocht even blij zijn maar dat was snel weer voorbij nu ga ik in september oktober weer beginnen met nieuwe ivf moet nu ook nog afwachten of het schoon is en er uit is dus vlogende week weer naar het zh om na te laten kijken dames succes en ik hou jullie op de hoogte dames go for it en positief blijven .

Link to comment
Share on other sites

hoi Veertje,

 

 

 

ik weet precies hoe het voelt: echt behoorlijk niet leuk!!!

 

helemaal balen als je eerst een dikke streep hebt en helemaal blij bent..

 

bij mij was het maar een heel ieniemienie streepje, maar ik werd er toch ook heel blij van... des te meer balen als het toch niet blijkt te zijn waar je weken hard voor hebt gewerkt.

 

Voor nu heel veel sterkte en voor straks: we gaan gewoon door met spuiten en slikken en dat gaat vast iets moois opleveren!

 

groetjes,

 

Bees

Link to comment
Share on other sites

hallo dames ja het is heel vervelend maar we gaan met goede moet

 

verder en het zijn even rot dagen maar daar moet je door heen heb veel buikpijn maar ook dat komt wel weer goed ik heb vertrouwen dat het echt een keer goed komt en bedankt allemaal voor jullie lieve berichtjes xxxx

Link to comment
Share on other sites

hoi veertje en wat erg voor jullie!

 

dan heb je het geluk dat je positief test en dan dit....!

 

wat erg en we wensen jullie dan ook veel sterkte!

 

rust even uit en probeer het dan een plekje te geven!

 

we wensen jullie veel succes met jullie volgende poging!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

hallo dames ik ben er weer

 

nou effe een nieuwtje\ vorige maand heb ik jullie verteld dat ik een miskraam heb gehad en vandaag 5 dagen overtijd en de test gedaan

 

en ja hoor ZWANGER en op de normale manier meiden jullie horen nog van mij gr allemaal s6 veertje:hello2:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use