Jump to content

Slecht nieuws.....


Sil

Recommended Posts

Hallo Allemaal,

 

 

 

Ik ben hier nieuw omdat ik een aantal vragen heb die jullie misschien kunnen beantwoorden. Wil me namelijk meer informeren voordat ik naar een gyn ga.

 

 

 

Mijn vriend is een aantal jaar ouder dan mij en heeft in zijn vorige relatie besloten om zich te laten helpen. Daar had hij later spijt van en heeft alles terug laten draaien. Nu is hij mij tegen gekomen en zijn we al een geruime tijd aan het proberen of het lukt. Zijn uroloog had namelijk met de terugdraaing gezegt dat het vanaf dat moment weer mogelijk was....Tot gisteren!

 

 

 

Hij kreeg te horen dat het niet mogelijk is om op een natuurlijke manier kinderen te verwekken. Zijn uroloog had het erover om via zijn hoofd teeltbal (???) actiefzaad bij hem weg te halen. Maar ik heb geen idee welke behandeling dit is? En voor welke behandeling wij in aanmerking komen.

 

 

 

Hebben jullie een idee?

 

 

 

Groetjes een teleurgestelde Sil :crybaby2:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sil, wat naar om te horen zeg, dan krijg je even een klap, ik denk trouwens dat deze behandeling MESE of TESE heet, weet het niet zeker hoor, maar het is met weghalen van het zaad uit de balzak nog geen IVF of ISCI dat is pas de stap erna. Misschien dat je eens deze 2 behandelingen kunt lezen hier op het forum en herken je het erin.

 

 

 

Veel succes ermee in ieder geval.

 

 

 

Liefs Cindy

Link to comment
Share on other sites

hallo,

 

 

 

ja cindy je hebt gelijk, dat heet TESE.. dan gaan ze zaad uit je teelbal halen. dat wilden ze ook nog bij mijn vriend proberen maar helaas geen enkele levende zaadcel.

 

 

 

Hoop voor jullie dat het allemaal goed gaat komen..!

 

 

 

liefs

 

Desiree

Link to comment
Share on other sites

Hey Sil,

 

Welkom hier!

 

Heftig om in een keer te horen dat het allemaal niet zo is als dat ze je voorgespiegeld hadden!

 

En ja, er zijn inderdaad nog mogelijkheden! Heel veel sterkte en succes voor de toekomst!!!

 

 

 

Groetjesssssssssssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

hoi sil en welkom op het forum!

 

dat is toch wel een flinke klap die jullie kregen toen jullie dat hoorden he!

 

inderdaad is het tese en gelukkig komen daar ook goede resultaten uit!

 

alleen het hele mmm gebeuren eromheen is natuurlijk minder.

 

maar voor vragen en steun kun je hier terecht!

 

hier word naar je geluisterd en vind je misschien wat antwoorden!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Allemaal,

 

 

 

Bedankt voor jullie reacties. Ik ga me verder verdiepen hierop de site bij het onderdeel Tese.

 

 

 

Ik moet zeggen dat toen het gesuggereerd was het inderdaad een klap was. Toen dachten we aan KI. Maar daar komen we dus niet voor in aanmerking. Toen we het afgelopen dinsdag definitief hoorde, toen had ik nog zo iets van....het komt wel goed.

 

Maar nu.......ik vindt het verschrikkelijk! Krijg er nu gelijk buikpijn van (stress).

 

 

 

Toch heb ik wel hoop. Eerst maar even verdiepen in de info.

 

 

 

Groetjes Sil

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use