Jump to content

Kan iemand mij vertellen....


Inge2410

Recommended Posts

Hoi Inge,

 

Ik denk dat dat heel wisselend is. Heb zelf niet zo het idee dat ik last heb gehad van bijwerkingen. Tenminste... niet dat ik het zelf in de gaten had. Ook van mijn man hier niet echt wat over gehoord.

 

En bijwerkingen zijn natuurlijk ook heel persoonlijk en wisselend. Ik denk, ben bang, dat je het maar gewoon over je heen moet laten komen....

 

Groetjessssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Ik kreeg na omgeveer 48 uur last van de eerste bijwerkingen. Ik had wel iedere paar dagen last van andere. Ging de duizeligheid bijvoorbeeld weg en dan kreeg ik last van barstende hoofdpijn. Overmatig transpireren en huilbuien heb ik de hele periode gehad tot 24 uur na de eerste Puregon spuit. Toen was alles over!

 

Succes met spuiten en de behandeling!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb zelf last gehad van opvliegers, want die kun je ook krijgen. en de eerste dag nadat ik de spuit had gezet was ik bang voor alles, naja ik was heel erg schrikkerig. als ik maar een geluid hoorde ging me hart al op hol. en voor de rest, als je puregon gaat spuiten dan gaat het al beter, dan ben je niet meer in de 'overgang' . Hoop dat je geen bijwerkingen krijgt, het spuiten is al vervelend genoeg..

 

 

 

Liefs

 

Desiree

Link to comment
Share on other sites

Ik had de eerste poging helemaal geen last van bijwerkingen. Tenminste niet iets dat ik overduidelijk aan de hormonen toe kon schrijven.

 

De tweede poging had ik iets meer hoofdpijn maar ik weet niet zeker of dat van de deca kwam. Kan ook heel goed andere oorzaken gehad hebben.

 

 

 

Dus wie weet, misschien heb jij ook helemaal geen last ervan.

 

 

 

Succes met het hele prikgedoe!

 

 

 

Groetjes, Mari

Link to comment
Share on other sites

Hallo!

 

 

 

Dank je wel voor de reacties!!

 

Ik ga het inderdaad maar gewoon over me heen laten komen, en we zien wel!!

 

Het is alleen zo dat je gewoon niet weet wat je kunt verwachten, en dat vind ik dus niet zo fijn. Maar ik denk dat ik niet de enige ben... hahaha. In mijn omgeving ken ik verder geen mensen die ivf gedaan hebben of met die hormonen zijn beziggeweest, dus het is wel fijn om hier raad te vragen!

 

 

 

Thanks!!

 

 

 

Groetjes, Inge

Link to comment
Share on other sites

 • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use