Jump to content

hartkloppingen van decapiptyl


sannie

Recommended Posts

Beste allemaal

 

Ik ben nu bezig met onze tweede ICSI poging.

 

Nu ben ik met decapeptyl en de purogon 75 ie aan het spuiten.

 

De decapeptyl spuit ik al een kleine maand en de Purogon 75 ie een dikke week.

 

Nu heb ik Gisteren een echo gehad en alles zag er nog rustig uit, er waren geen follikels die al echt aan het doorschieten waren.

 

Nu heb ik sinds gisteren last van hartkloppingen, heb vannacht er niet van kunnen slapen. Ik heb het de eerste ICSI poging ook gehad maar die eindigde in een overstimulatie, dus die hebben we moeten afbreken, vandaar dat we nu met de helft minder aan het spuiten zijn.

 

Ik vroeg me af wie er ook last van hebben met het gebruik van de decapeptyl en de purogon?

 

De vorige keer had ik ook last van lichtflitsen en een hele hoge bloeddruk, dus moest ik rust nemen. Het scheelt dat we nu wel vakantie hebben dus ben al een heel stuk rustiger als de vorige keer , en kan rust nemen wanneer ik wil.

 

Groetjes Sannie

Link to comment
Share on other sites

hallo,

 

 

 

Ik heb zelf wel last gehad van flitsen en van een lage bloeddruk maar niet van hardkloppingen, misschien komt het dat je te gespannen bent? bang dat je weer last krijgt van overstimulatie? want als ik gespannen ben krijg ik ook last van hardkloppingen hoor! maak je geen zorgen.(dat is makkelijk gezegd natuurlijk) als het echt te gek wordt zou ik wel naar een arts gaan!

 

 

 

Hoop dat je er een beetje door komt en dat deze poging goed verloopt.

 

 

 

Liefs

 

Desiree

Link to comment
Share on other sites

Hi Hallo,

 

 

 

Ik heb er ook wel wat last van gehad.. met name 's nachts als ik in bed lag... Ik denk inderdaad dat het van combinatie van stress en de decapeptyl zou kunnen komen, want bij mij was het over zodra ik stopte met de decapeptyl... ik heb me er toen niet zo'n zorgen om gemaakt... en terecht achteraf.. maar als het je zorgen baart zou ik het wel even navragen...

 

 

 

Succes met je behandeling!

 

 

 

Groetjes Pien

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use