Jump to content

Slapende/tindelende handen


Medusa

Recommended Posts

Heeft er hier iemand sinds de zwangerschap "last" van slapende en of tindelende handen s'nachts dat je er wakker van wordt???

 

 

 

Dat heb ik dus al een poosje, nooit echt aandacht aangegeven, ja je been of zo slaapt ook wel eens, toch?? dacht ik!!!

 

 

 

Zit ik net gewoon te kijken op http://www.zwanger.pagina.nl zie ik het kopje tindelende handen.

 

 

 

Ik denk ga ff kijken, is het onderandere ook een zwangerschapskwaal maar het is iets wat niet meer over gaat het heet het carpaaltunnel syndroom.

 

 

 

Ik denk dat ik ff helemaal gek wordt, dit kan er ook nog wel bij!!!!

 

 

 

Herkend iemand dit???

 

 

 

Liefs Renaat

Link to comment
Share on other sites

Hey Renata,

 

Ik had het ook zien staan bij een andere zwangerschapssite. Daar stond ook bij dat het komt omdat je door de zwangerschap meer vocht vast houdt. Dus als het goed is, en bij Sab was dat dus ook zo, is dat na de zwangerschap weer over.

 

 

 

Groetjessssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Guest Vonnie

Hoi Renata,

 

 

 

Ik heb er tijdens de tweelingzwangerschap ook last van gehad. Hield toen ook veel meer vocht vast. Is na de bevalling na een paar weken over gegaan. Heb een paar maanden later aan dezelfde hand nog wel een peesontsteking aan de duim gehad, maar volgens de huisarts had dat niets te maken met het carpaaltunnelsyndroom. Ook die peesontsteking is met pijnstillers/ontstekingremmers en (relatieve) rust over gegaan.

 

 

 

Succes verder!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use