Jump to content

spannend maar eng


Guest Caatje

Recommended Posts

Guest Caatje

Hoi ladies,

 

 

 

Ik zou nog even laten eten hoe de echo is geweest. Het zag er heel goed uit. Ze kon er een stuk of 7 tellen waarvan een aantal eitjes al heel groot waren. De bloeduitslagen waren nog niet binnen dus kon ze niet zeggen of de punctie nu a.s. vrijdag of zaterdag plaats zal vinden. Maar morgenmiddag heb ik weer een afspraak om de punctie goed door te nemen en zal ik het wel horen wanneer het precies is. Zeer zeker ga ik vragen of het ook onder narcose kan en wat dan de voor -en nadelen hiervan zijn want ik ben echt benauwd voor de punctie. Eigenlijk heel dubbel want ik heb er ook ontzettend veel zin, eindelijk weer een stapje verder. Dan weten we ook meteen of het wel eitjes zijn ipv lege blaasjes. Maar ik ga ervan uit dat dat wel goed zit.

 

 

 

wish me luck pls!

Link to comment
Share on other sites

Hey Caatje,

 

 

 

Mooi dat de echo goed was. Nu wordt het spannend (was het al, maar weer toewerken naar een volgende stap).

 

Ik ken het hele dubbele gevoel van de punctie. Doodeng om een punctie te krijgen, maar hem ook heel graag willen omdat je dan weer een stapje verder bent.

 

Heel veel suc6, zet hem op!

 

 

 

liefs Purple

Link to comment
Share on other sites

Hoi Caatje, de punctie is voor iedereen anders. Proberen rustig te blijven en het allemaal maar over je heen laten komen. Zonder punctie geen bevruchtingen dus het zal toch moeten gebeuren. Veel sterkte meid, komt vast goed allemaal!

 

 

 

Liefs,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Als het even kan zou ik het zonder narcose doen. Die narcose trekt toch weer een wissel op je lichaam en het is juist de bedoeling dat je daarna je emmies gaat vasthouden... De mijne was onverdoofd en ik leef nog! Dus mijn advies, lekker laten verdoven, roesje erbij en gaan! Heel veel sterkte. groetjes, niki

Link to comment
Share on other sites

Guest Caatje

Hoihoi! Vanmorgen voor de eerste keer een punctie gehad. Ze hielpen me er echt doorheen. De verdoving heeft volgens mij heel goed geholpen want het viel eigenlijk allemaal wel mee. Nu heb ik wel nog steeds buikpijn maar niet extreem en ook dat schijnt heel normaal te zijn. Maar, het goede nieuws: Ze hebben 7 eitjes gevonden!!! Zondagochtend krijgen we telefoon of ze bevrucht zijn en of de tp plaats kan vinden die dag of anders maandag. het was nog even spannend want we hebben nooit geweten of ik überhaupt wel eitjes had. Nu is het dus maar even volhouden tot zondag het telefoontje en hopelijk kunnen wij dan ook op het wachtbankje plaatsnemen.

 

Liefs!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Caatje,

 

 

 

Geluklig is alles goedgegaan. Zoals je weet ben ik hier nog maar net. Dus weet nog niet wat alles inhoud, maar aan de reacties te zien is 7 eitjes heel goed.

 

Dus nu maar duimen voor zondag!!!!

 

 

 

Hoop dat het allemaal ok is.

 

 

 

Kuzzz Tammy

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

eindelijk weer even op het forum...

 

Er zat 1 emmie bij en de rest was de moeite niet eens om in te vriezen. Ze hebben hem zondag, 2 dgn dus na de punctie, geplaatst en nu dus bijna 1,5 week verder is het erg spannend. Volgende week dinsdag moet ik bloed prikken en dan hoor ik woensdag of ik zwanger ben ja of nee. Tussendoor een test doen durf ik eigenlijk niet, bang voor slecht nieuws en dan alsnog denken dat de test helemaal niet 100% is dus toch weer in de zenuwen zitten voor de bloeduitslag. Maw, hier schiet ik niets mee op. We waren eigenlijk wel verrast dat er maar 1 goede bij zat. We hadden wel op meer gehoopt maar wie weet is er maar 1 goede nodig :)

 

Ik hoop op goed nieuws wat ik snel met jullie kan delen:bf_new:

Link to comment
Share on other sites

Hey Caatje,

 

Bij mij hebben ze destijds 6 eitjes gevonden, waarvan er 3 geschikt leken voor bevruchting. Bij 1 is de bevruchting niet gelukt, 1 is fout gaan delen en 1 is mooi gedeeld. En dat vruchtje zit nu al weer ruim 16 weken in mijn buik!!!

 

Dus eh, inderdaad: 1 is genoeg!!!

 

Ik duim voor je dat het goed gaat.

 

 

 

Groetjessssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Hi Caatje,

 

 

 

Ook hier hetzelfde verhaal hoor, 5 eitjes, waarvan maar eentje echt mooi was bevrucht.. En die zit ook al heerlijk 10 weken in mijn buik en is van 0.1 mm al gegroeid naar 4 cm met alles erop en eraan. Het kan echt, blijf moed houden, laat je niet van de wijs brengen door allerlei kwaaltjes en pijntjes... Dat zegt niets!

 

 

 

Heel veel succes met je laatste wachtdagen!

 

 

 

Liefs Pien

Link to comment
Share on other sites

Nou meiden, geen succesbericht van mij hoor. Vanmorgen ben ik ongesteld geworden...... Voel me behoorlijk waardeloos.

 

Volgende week toch nog bloedprikken en 2 oktober evaluatiegesprek. Ben benieuwd wanneer de volgende behandeling kan starten. Ik vind het vooral jammer dat het weer meteen een volle behandeling wordt aangezien ik geen cryootjes had. De druk wordt op deze manier wel opgevoerd met maar 3x vergoeden. Het is erg moeilijk om moed te houden en positief te blijven. Nou ja, misschien komt dat nog, het is gewoon vandaag zo'n domper........en dan regent het ook nog.

 

zucht

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

hoihoi,

 

Ik heb al even niets meer van me laten horen, ik kon het niet opbrengen, sorry. Het was een behoorlijke teleurstelling dat het mislukte. Maar na een goed gesprek met de arts, want we wilden al andere dingen proberen zoals terug naar de iui of schedespoeling omdat de druk zo hoog wordt als het mislukt en je krijgt er maar 3 vergoed) hebben we besloten om toch door te gaan met de IVF. Afgelopen maandag al mijn punctie gehad (was veel pijnlijker dan de 1x, pfffff), 10 eitjes! Dus beter dan vorige x. Er zijn 5 emmies uitgekomen waarvan er 1 gisteren is teruggeplaatst. De andere 4 kijken ze nog een paar dagen aan, hoe goed dat gaat horen we dan later wel. Op dit moment is het weer de tijd uitzitten en doorleven.

 

Nou ik ga nog ff wat berichtjes lezen op het forum maar nu weten jullie iig weer waar ik gebleven ben.

 

 

 

Liefs, Caatje

Link to comment
Share on other sites

Welkom terug en heel veel succes!

 

 

 

Ik zit ook op het wachtbankje alleen dan van onze eerste IVF.

 

Moet zeggen dat ik deze weken het ergste vind.

 

Ik heb geen flauw idee wat mijn lichaam aan het doen is.

 

Volgende week vrijdag weten we meer.

 

 

 

Liefs,

 

Vanessa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use