Jump to content

1e GMA


lucky-t

Recommended Posts

hallo allemaal,

 

 

 

wij worden a.s. dinsdag verwacht voor ons eerste GMA (gemeenschappelijke medeische afspraak).

 

 

 

ik weet niet precies wat ik me hier nu bij voor moet stellen, maar het is toch wel weer iets spannends, weer een stapje dichter bij de ICSI.

 

 

 

 

 

Groetjes lucky-t

Link to comment
Share on other sites

Hey Lucky,

 

Owkidoki, nou snap ik het! Hihiih, donkerblond he....

 

Maar eh, ze stellen gewoon van die vragen over je cyclus, over jullie levensstijl (roken, drinken, drugs), ziektes in de familie en dat soort dingen (tenminste, dat deden ze bij ons).

 

En eh, bij ons vertelden ze ook al wel wat over de ICSI behandeling. En we kregen een folder mee, waarin meer informatie stond.

 

 

 

Succes!!! En eh, je moet je er niet zenuwachtig voor maken hoor!!!

 

 

 

Groetjesssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

hai hildever,

 

 

 

nee ik maak me ook niet zenuwachtig, ben alleen heel erg nieuwsgierig of we na dinsdag weten wanneer we mogen beginnen.

 

 

 

want aan de ene kant willen we graag zo snel mogelijk beginnen, maar andere de andere kant vind ik het ook doodeng als het daadwerkelijk zover is.

 

 

 

het is ook zoiets vreemds nu nog voor mij, ik bedoel er komt zoveel op je af, hormonen puncties etc etc

 

 

 

mochten snel na die afspraak beginnen??

 

 

 

groetjes

Link to comment
Share on other sites

Wij hadden ongeveer een maand later nog een afspraak met de arts en een paar dagen later met de verpleegkundige. Daarna konden we al vrij rap beginnen met medicatie (eerst ruim 3 weken de pil). Eigenlijk al iets eerder dan in het ziekenhuis de bedoeling was (1 cyclus), maar dat kwam omdat we eind mei voor 2,5 week weg zouden zijn, dus voor die tijd 'moesten' de punctie en de terugplaatsing geweest zijn. We konden zelfs nog op de dag van vertrek testen.....

 

Maar ik weet niet of het in alle ziekenhuizen zo snel door kan.

 

 

 

Groetjessssssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

hallo allemaal,

 

 

 

nou we hebben onze eerste Gemeenschappelijke Medische Afspraak gehad, en ik mag de eerste dag van mijn volgende menstruatie bellen om te beginnen met onze eerste ICSI.

 

 

 

spannend he !! maar ook wel eng.

 

 

 

groetjes

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use