Jump to content

Nieuw op forum


Melle

Recommended Posts

Hallo allemaal, ik ben Melle en wil me graag in dit forum mengen!

 

Ik ben 39 jaar, heb twee jongens van 5 en 4 en al 2 jaar bezig voor de derde. Vorig jaar 1x zwanger geweest, maar geeindigd in een miskraam met 6 weken. Na onderzoek bleek mijn man verminderd vruchtbaar (4 miljoen zaadcellen) Dus we mogen in onze handjes knijpen met onze kindjes. Na 6 iui behandelingen beginnen we nu met ivf. Ben nu anderhalve week aan de decapeptyl (hoofdpijn, moe en schaggie) en begin vrijdag met puregon. Heel spannend allemaal! Ik vind het fijn ook jullie verhalen en ervaringen te lezen, zo heb ik het gevoel dat ik er niet alleen voor sta. Weinig mensen weten het van ons, want we hebben niet zo veel zin in: En al zwanger? Iedereen heel veel succes en ik hou jullie op de hoogte! groetjes Melle

Link to comment
Share on other sites

Hoi Melle,

 

 

 

Wij hebben precies hetzelfde, alleen kwamen wij er achter nadat we 14 mnd bezig geweest zijn. In de regel mag je na een jaar proberen naar de huisarts. Dus dat heb ik meteen gedaan. Dus wij weten nu 1.5 week dat ook mijn man vermindert vruchtbaar is.

 

Wij horen pas eind oktober wat we precies gaan doen. Waarschijnlijk gaan ze bij ons meteen beginnen met IVF, ondanks onze leeftijden (ikke 26, man 28). Aan de ene kant hoop ik wel dat ze er meteen mee beginnen, want steeds dat afwachten lijkt me ook niks.

 

 

 

In ieder geval, veel sterkte en succes.

 

 

 

Kuzzz

 

Tammy

Link to comment
Share on other sites

Hoihoi!

 

 

 

Welkom, ook van mij.

 

Zelf zit ik ook nog niet zo lang op dit forum maar heb er al veel aan gehad, zelfs al om andere 'gesprekken' alleen maar te lezen. En je kan natuurlijk altijd je ei kwijt, lekker toepasselijk hahaha. Iedereen leeft met je mee want we willen natuurlijk allemaal hetzelfde. Dus, kom op, we gaan ervoor!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use