Jump to content

Hallo allemaal, effies voorstellen


msmici

Recommended Posts

Hoi allemaal, Mijn naam is Michelle en ik ben 25 jaar.

 

In Mei 2006 zwanger geraakt en helaas bbz gehad(moederdag), waarbij meteen de eileider is verwijderd en behoorlijke endometriose is geconstateerd. Daarna doorgestuurd naar vu, hsg etc etc gehad en uiteindelijk eind 2006 (sinterklaas 5-12)dmv een laparascopie geprobeerd open te spuiten, tevens hebben ze hierbij geprobeerd zoveel mogelijk endometriose-haarden weg te laseren.

 

Daarna een jaar geprobeerd op de 'natuurlijke'manier.

 

Eind 2007 geen resultaat. Begin 2008 diverse malen voor echo's geweest om mijn cyclus te volgen.

 

Vanaf maart op de wachtlijst geplaatst voor ivf hehe eindelijk!!!!!

 

 

 

Inmiddels zit ik middenin het traject.

 

Spuit nu 20 dagen decapeptyl en 7 dagen puregon.

 

Het prikken valt me reuze mee ondanks mijn naaldenfobie!!!!

 

 

 

Vanmorgen eerste fm gehad. Links 5 en rechts 8 ????

 

Grootste follikel is nu rond de 10 mm, nog even doorprikken dus.

 

 

 

Zaterdag volgende FM

 

 

 

Ik hoop dat ik hier leuke gesprekken kan vinden en veel ervaringen kan uitwisselen. Ik volg dit forum al iets langer en voel me bij het lezen van jullie berichten niet zo een enorme úitzondering'.

 

Ik ben echt panisch voor alle ingrepen maar het meest voor de punctie...

 

Ben van kleins af aan al angstig voor alles met naalden hihi...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use