Jump to content

Nieuw


marina71

Recommended Posts

Ik zou me ook graag even voorstellen, ik ben Marina, net 37 jaar oud en moeder van 2 dochters van 17 en 19 en een zoon van 14 jaar oud, van mn dochter van 17 ben ik al oma van een kleindochter en net vorige week kwam mijn oudste melden ook ongeveer 8 weken zwanger te zijn. Tja je hebt het allemaal niet voor het zeggen he ;-)

 

 

 

9 jaar geleden ben ik gescheiden na een relatie van 12 jaar en sinds 5 jaar heb ik een "nieuwe" relatie met mijn vriend die zelf nog geen kinderen heeft. In mijn huwelijk ben ik gesterliseerd en hoewel ik naar mijn vriend altijd duidelijk ben geweest over het niet meer willen van kinderen, ging het op een gegeven moment toch knagen. Vandaar dat we vorig jaar oktober een succesvolle hersteloperatie heb gehad, dwz links kon gemaakt, rechts niet, maar dit zou volgens de arts een zw niet in de weg staan.

 

 

 

Na nu bijna een jaar proberen is vorige week een HSG foto gemaakt waaruit bleek dat beide eileiders niet meer in orde bleken en we als enige optie nu nog IVF hebben. Hiervan zijn we ons natuurlijk allebei rot geschroken want hier hadden we nu echt niet op gerekend, tenslotte was de art toen zo enthousiast over het herstel.

 

 

 

Maar goed, ikken mezelf als iemand die dan gelijk het naadje van de kous wil weten en ben op zoek gegaan naar informatie over IVF en kwam zo hier terecht.

 

 

 

Ik moet nog veel lezen maar geloof nu al dat ik hier mijn ei, letterlijk en figuurlijk wel kwijt zal kunnen.

 

Aanstaande vrijdag hebben we een afspraak in het Meander Amersfoort, lokatie elisabeth en volgens mij las ik al postieve berichten hierover op het forum.

 

 

 

nou tot zover mijn voorstel rondje

 

groetjes Marina

Link to comment
Share on other sites

hallo, ik wil me ook graag even voorstellen; mijn naam is esther en ben 41 jaar oud. na 5 iui pogingen, zijn we nu begonnen met ivf, heb afgelopen vrijdag punctie gehad, en net vanmorgen te horen gekregen dat er geen celdeling was, dus geen embryo. erg teleurgesteld, en ook emotioneel, dus heb me vandaag ziek gemeld. ik kan pas 25 september naar gynacoloog, dus dan horen we pas waarom het niet gelukt is. ik heb me hier op het forum ingeschreven zodat ik mijn verhaal kwijt kan / tips kan krijgen etc......

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use