Jump to content

Ik ben weer terug... met supernieuws!


lis

Recommended Posts

Hallo allemaal!

 

 

 

Ik ben weer terug van vakantie...eigenlijk nog niet echt, want we hebben deze week nog vrij, maar goed. ik heb vanmiddag elders al even gespiekt hier en ga nu zonder eerst op anderen te reageren meteen mn eigen nieus spuien!!! (ego he).

 

Ik heb vandaag een positieve zwangerschapstest gehad!

 

Twee weken geleden in Frankrijk gemaakt... ik kan t niet geloven... en ben heel bang dat t weer zo gaat als een jaar geleden (t is precies een jaar geleden dat ik ook een keer spontaan zwanger was!) te bizar voor woorden toch?

 

De zoladex heeft dus wel goed gewerkt!!!!

 

 

 

Ik hoop dat t hier ook allemaal goed gaat, ik kom snel naar de kletstantes hoor, maar er moet hier nog een hoop opgeruimd worden...

 

 

 

En we moeten het nog goed vieren met 0% bier natuurlijk!!!!!

 

 

 

Liefs van een moeie en zeer gelukkige Lis

Link to comment
Share on other sites

Hey Lis, meis, wat lees ik nou!!!!!!!!!!!!! PROFICIAT!!!!:binkybaby:

 

 

 

O, wat enorm spannend weer! Niet teveel terugkijken en genieten he? De duimen gaan weer draaien voor je, het komt goed!!

Link to comment
Share on other sites

Bedankt allemaal meiden!

 

Ja, da's wel moeilijk hoor, niet terugkijken. Ik heb de verleiding kunnen weerstaan om nog een kruidvattest te kopen en het streepje te gaan vergelijken met gisteren... misschien dat ik het nog wel doe. De vorige keer had ik het gevoel dat het streepje niet genoeg donkerder werd, en later bleek dus ook dat t een zeer vroege mk was... en nu vond ik het streepje ook niet zo donker. T was ongeveer 2 dagen overtijd, dan is ie toch niet perse heel donker????

 

Ja, zo gaat t hier dus een beetje...

 

en die wc, vreselijk.

 

Nou ja, ik moet maar gewoon afwachten, komt goed.

 

Lis

Link to comment
Share on other sites

LIS!!!!!!!!!!!!!

 

Ik ben er even niet, en dan mis ik dit geweldige nieuws!!!

 

Wat fantastisch!! Gefeliciteerd meid.

 

 

 

Ik ga heel hard voor je duimen..

Link to comment
Share on other sites

Jee Lis, ik lees vaak hier en ook hoe het met jou gaat en de behandelingen, maar schrijf nooit zoveel mee, maar hier kon ik niet onderuit!

 

Wat een supernieuws zeg!!! Gefeliciteerd!

 

Ik ga gelijk vragen aan onze acudame of ze bij mij dezelfde plaatsen de naaldjes kan plaatsen, hahaha.

 

 

 

Probeer te genieten en rustig aan te doen ook met je geest, niet teveel proberen te piekeren!

 

 

 

Groetjes Daan.

Link to comment
Share on other sites

echt super al die felicitaties!

 

 

 

daan, ik ben al ruim een maand niet meer bij de acudame geweest en durf haar het goede nieuws nog niet eens door te bellen... ik vind het nog erg spannend en wacht nog even een weekje. hoe gaat het met jou?

 

 

 

hier alles nog goed, ik heb gebeld met het ziekenhuis maar heb geen afspraak voor een echo gekregen omdat ze niet genoeg plek hadden. ze zei dat ik misschien bij de STAR terecht kon, maar dat ik dan een verwijzign van de ha moet hebben. tja, die geeft dat misschien wel niet? ik weet t niet, ik ga eerst ns kijken of ik zelf iets kan regelen. stom he?

 

 

 

groetjes,

 

Lis

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lis,

 

 

 

Toen ik in 2006 zwanger was en ook ongi erbij had, mocht ik gelijk door naar star van de huisarts. Daar was ook pas na een paar dagen plek, maar omdat ik het toen niet vertrouwde mochten we toch nog dezelfde morgen komen.

 

Ik denk dat je huisarts het wel begrijpt als je gewoon zegt dat die echo je erg gerust zal stellen.

 

Hier gaan we in okt onze ingevroren embryo laten terugplaatsen, mits het goed ontdooit.

 

Bij de laatste icsi was mijn bm slijmvlies te dun, dus hebben ze de enige bevruchte eicel ingevroren, de kansen zijn klein, maar dit word hem gewoon!! haha.

 

 

 

groetjes Daan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use