Jump to content

Ongesteld geworden maar misschien toch zwanger????


patricia

Recommended Posts

Dag meiden,

 

 

 

Ik moet morgen testen, maar ik ben zwaar ongesteld geworden... :cry2:

 

Het begon met bruin (oud bloed?), maar je ziet er nu echt veel rood doorheen...

 

 

 

Ik heb net even met mijn IVF poli gebeld en ik moet natuurlijk wel komen testen morgenochtend, want er zijn vrouwen die nog een keer ongesteld worden en dan toch zwanger zijn...

 

Ik probeer dus wat hoop te houden maar dat gaat me slecht af. Er zijn natuurlijk maar heel weinig van dit soort gevallen, denk ik, en onze kansen waren al heel klein, dus ik heb er een heel hard hoofd in :cry2:

 

Voel me echt klote!!!!

 

 

 

Maar mijn vraag aan jullie is: Wie kent dit soort gevallen?? Dat iemand toch zwanger was maar eerst nog ongesteld werd...

 

 

 

Graag hoor ik van jullie!

Link to comment
Share on other sites

Oh Patricia,

 

wat een rotdag moet dat voor je zijn, zoveel gemengde gevoelens door elkaar. Op je vraag kan ik geen antwoord geven, geen ervaring mee. Ik kan me voorstellen dat je er een hard hoofd in hebt, al is het maar ter zelfbescherming. Ik treur en hoop vandaag met je mee. Sterkte Patricia!

 

 

 

Stéphanie

Link to comment
Share on other sites

Patricia, heel veel sterkte meid! Ik weet precies wat je doormaakt want bij mij ging het precies hetzelfde tijdens mijn eerste verse IVF. Eerst bruin bloed en daarna helderrood. Je voelt je echt rot omdat het allemaal zo intensief is geweest met het hele hormonencircus en de wachtweken.

 

 

 

Ik hoop dat je je straks weer wat beter gaat voelen en dat je er weer tegenaan kunt.

 

 

 

Liefs,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Och meid, wat vreselijk!!!

 

Wat een KKKKKK............................ dag.

 

Vrees niet dat het goed zit...... Sterkte hoor!

 

Hoop echt dat het een keer gaat lukken!

 

De aanhouder wint kan ik uit ervaring zeggen. Wij hebben er 6,5 jaar op moeten wachten, dus hou vol!

 

Patricia

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use