Jump to content

Naainaald in mijn rug en iets van ongesteld!


Vanessa

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

Vanaf zondag heb ik al vreselijk pijn in mijn bil/onderrug. Oftewel in de buurt van mijn SI gewricht. Vanmorgen bij de huisarts geweest en direct door naar het ziekenhuis om een foto te laten maken.

 

En wat blijkt? Ik heb last van een naainaald die precies op de plek van de pijn zit. Ik wist al wel dat ik deze naald in mijn lijf had (vanaf mijn 14e). Sinds een paar jaar heb ik er dus af en toe flink last van. Wat er nu aan gedaan gaat worden weet ik nog niet.

 

 

 

Het goede nieuws is dat ik vanochtend begonnen ben met vloeien. Ik ben vorige week zondag begonnen met de Deca en vond het dus wel tijd worden. Maakte mij eigenlijk een beetje zorgen hierover. Vandaag is precies de dag dat ik het weer zo moeten worden, wel netjes van mijn lijf. Volgens mij wordt je nu een stuk minder erg ongesteld, klopt dat? Het begin is bij mij in ieder geval totaal anders dan anders. Donderdagochtend naar het ziekenhuis voor de 1e echo, ik hoop dat ik dan gauw met de puregon mag gaan beginnen.

 

Raar eigenlijk, nu was ik heel erg blij om ongesteld te worden en straks hoop ik dat dan 9 maand niet meer mee te maken!

 

 

 

Een knuffel voor iedereen! (die kunnen we allemaal goed gebruiken dacht ik)

 

 

 

Vanessa

Link to comment
Share on other sites

?????? naainaald, ja inderdaad, hoe kom je daar nou aan en ook nog

 

op die plek in je rug.

 

we zeggen wel eens voor de gein als ik iets aan het snijden ben met een scherp mes, steek niet in je rug maar een naald.

 

Misschien is je lichaam hem er wel uit aan het werken dat hij terug

 

naar buiten geduwd wordt

 

 

 

fijn dat je ongi er nu is kun je weer verder succes

Link to comment
Share on other sites

uuhhhh..... naainaald:hmz: ik dacht dat we hier de een of andere medische term kregen te lezen haha maar het gaat werkelijk om een naainaald!

 

in je lichaam!!!... meid... hoe heb je dit voor mekaar gekregen!??

 

ieeks, een naald in je lijf die er niet uitkomt!

 

brrr wat een enge gedachte... .

 

weet je ondertussen al wat ze eraan gaan doen?

 

 

 

inderdaad raar dat je eerste zoiets hebt van: ik mag niet ongi worden en nu hoop je het om verder te kunnen met de behandeling!

 

zo dubbel he!

 

nou, nog even en dan zul je wel de punctie hebben!

 

we duimen hier voor jullie!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use