Jump to content

Ik kan niet meer wachten hoor pffff


msmici

Recommended Posts

Hoi Meiden,

 

 

 

Mag ik even ontploffen hier.....

 

 

 

Aaaaaargggghhhhh!!!!!

 

 

 

 

 

Ben het wachten zoooo zat, ben nieuwschierig, wil het weten.

 

Probeer afleiding te zoeken maar de dagen, wat zeg ik uuuuren kruipen echt voorbij.....

 

 

 

Iemand nog afleidingstips???? hahaha

 

 

 

w8

Link to comment
Share on other sites

Haha, heel herkenbaar. De tweede wachtweek is een drama.

 

Probeer zoveel mogelijk 's avonds af te spreken met vrienden, ga lekker uit eten met je mannetje, of naar de bioscoop. En overdag gewoon je storten op je werk. Heeft mij toen door de wachtweken geholpen.

 

 

 

Kleine troost... als je zwanger bent: de 'wachtweken' voor de eerste echo zijn nóg slopender :tongueP:

Link to comment
Share on other sites

hoi !!!

 

 

 

onverwacht weekendje weg??????? lijkt me een goede afleiding !!!

 

 

 

ik snap wel dat je zo ongeduldig bent, je bent al zo ver gekomen en nu hoop je op het beste resultaat, ik hoop het zo voor jullie.......

 

 

 

nog ff volhouden meid.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Mcmisi,

 

 

 

shoppen! taarten bakken, huis opruimen, kleien (ben je ook met iets anders bezig :)) vakantie uitzoeken, daar alvast informatie over opzoeken. weet je, wij hebben zelfs bedacht om te emigreren! om maar vooral niet met zwangerschap bezig te zijn, en ik ben nog niet eens begonnen met ivf!!

 

succes!

Link to comment
Share on other sites

Halo....

 

Ik zou toch maar even wachten.Heb zelf nl te vroeg getest,negatieve uitslag.Ivf poli gebeld,was te vroeg,dus zegt niks...Werd er alleen heel onzeker van.Zaterdag is mijn tp 2 weken geleden,en mag ik thuis testen.Maandag naar ivf poli...Het is zenuwslopend,dat geld voor ons allemaal.Ook ik ontplof bijna,hahaha..Maar goed,even volhouden,kan niet anders.Heb het er zelf ook erg moeilijk mee,buikpijn,steeds naar toilet,ben nu op de tijd dat ik normaal zou menstrueren.Vind het moeilijk los te laten..Maar goed,je staat er niet alleen voor..Er zijn veel wachtenden voor U,haha..

 

Suc6...Christine

Link to comment
Share on other sites

Eh, een heel spannend boek, een enorm gave tv serie kijken via uitzending gemist... Tja... geen idee... Weet niet wat je leuk vind om te doen. Maar probeer iets te vinden wat je gedachten in beslag neemt op een leuke manier!

 

Succes met de laatste dagen!!!

 

 

 

Groetjesssssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use