Jump to content

de eerste is gespoten


lucky-t

Recommended Posts

hallo allemaal,

 

 

 

nou het zit erop, de eerste decapeptyl is gespoten.

 

ik was op het moment van de waarheid toch wel heel erg zenuwachtig, ik zat al met de spuit in mn handen toen ik me realiseerde dat het me niet ging lukken.

 

 

 

gelukkig was mn lieve mannetje bij me en die heeft het uiteindelijk gedaan, zonder problemen heeft hij de eerste spuit gezet.

 

 

 

aan de ene kant vind het ik het zo ook best wel fijn, zo doe je het optimale om het toch 'samen' te doen.

 

 

 

ik ben benieuwd of ik last ga krijgen van bijwerkingen maar dat is afwachten.

 

 

 

maar we zijn in ieder geval nu echt begonnen met onze eerste ICSI !!

Link to comment
Share on other sites

Lekker dat de eerste er in zit, Lucky, en dat het je is meegevallen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hoofdzakelijk alleen heb gespoten. Heb ze er zo wie zo allemaal zelf ingezet. Hihihi, maar mijn mannetje heeft in het verleden zelf ook medicatie moeten spuiten, dus die weet wel hoe dat is. Hij vroeg vaak wel hoe het was gegaan.

 

 

 

Groetjessssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

heej..

 

 

 

ja bij mij was het ook even weer slikken..

 

 

 

maar ook mijn mannetje heeft de eerste 2 gezet, vandaag (nummer 3) heeft hij niet gedaan omdat hij al vroeg naar het werk was.

 

 

 

zet em op he lucky-t! we lopen bijna samen op..!

 

 

 

liefs

 

Desiree

Link to comment
Share on other sites

Wauwie!

 

De eerste is gezet, kan me voorstellen dat je toch zenuwachtig bent.. Ook ik kijk stiekem op tegen de eerste spuit..

 

Maar we doen het voor een goed doel!!

 

Heel veel succes meiden.. Nog een weekje en ik sluit me bij jullie aan.

 

 

 

Groetjes,

 

Gerreber

 

 

 

Ps; prikken jullie in de avond of ochtend?

Link to comment
Share on other sites

hallo,

 

 

 

ja ik vind het ook maar een raar idee dat al die spuiten nodig zijn voor een gezond lichaam, maar ja je lichaam komt nou emaal niet vanzelf met meer eitjes tegelijk, en eerlijk is eerlijk hoe meer eitjes hoe meer kans !!!!!

 

 

 

ik ga zometeen de voor de 2e spuiten, ik denk dat ik het wel ga proberen om hetzelf te doen, maar mocht het niet lukken dan doet mijn mannetje het gewoon weer, ff snel voordat hij gaat voetballen, we hadden er van te voren al rekening mee gehouden met de tijd, ik prik om 19.30.

 

 

 

bedankt allemaal, en jullie ook veel succes

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lucky-T,

 

 

 

Inmiddels alweer een paar dagen verder. Gaat het prikken al wat gemakkelijker of blijft het lastig?

 

Hoop dat het meevalt. Ook voor mij komt de 1e spuit dichterbij. Dinsdag gaat het feest beginnen!

 

Wanneer moet jij voor je eerste echo?

 

 

 

Groetjes, gerreber

Link to comment
Share on other sites

hallo gerreber !!!!

 

 

 

het spuiten valt echt enorm mee hoor, maar ik durf gewoon zelf niet te spuiten ik ben gewoon een beetje angstig daarvoor.

 

 

 

maar pijn doet het niet hoor, je voelt het prikje en licht het vloeistof (deca) maar pijn kun je het niet noemen.

 

 

 

spannend dat jij ook mee gaat doen aankomende dinsdag, fijn dat we dan weer dingetjes met elkaar kunnen delen.

 

 

 

ik heb tot nu toe nog nergens last van, van bijwerkingen ofzo, gelukkig !!

 

 

 

wij moeten 8 oktober weer naar het ziekenhuis voor de 1e echo, als die goed is dan mag ik puregon erbij gaan spuiten, jippie weer een spuitje erbij, hahahaha

 

 

 

groetjes

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use