Jump to content

Geen kloppend hartje...


kim

Recommended Posts

Vandaag de echo gehad en tot ons grote verdriet was er geen kloppend hartje te zien.

 

Wel een vruchtzakje met een vruchtje, de grootte was ook goed voor 7 weken maar dus geen hartactie..

 

Het verdriet ie echt enorm.. het is hetzelfde als mijn miskraam van 3,5 jaar geleden. Ook toen was er op de echo geen kloppend hartje...

 

Ik was hier zo bang voor en mijn angst is dus uitgekomen...

 

Volgende week moeten we terug komen voor een nieuwe echo en dan worden er afspraken gemaakt van wat te doen..Heb wel al aan gegeven dat ik absoluut geen currettage meer wil..

 

Nu eerst deze schok maar weer te boven komen en proberen het een plekje te geven...

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 51
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lieve Kim.

 

Wat vreselijk oneerlijk. Ik sta sprakeloos.

 

Ik kan je alleen steunen en ik hoop dat de toekomst je toch iets heel moois gaat brengen. Dat de strijd nog niet is gestreden...

 

Heb er geen woorden verder voor. Veel sterkte met het verwerken hiervan, je staat zo machteloos. Hopelijk kunnen jullie er neen plekje voor geven.

 

knuffel, lentezon

Link to comment
Share on other sites

Lieve Kim,

 

 

 

Ik heb er ook echt geen woorden voor, wil je zeggen dat ik het heel erg voor jullie vind en ik hoop dat jullie elkaar kunnen steunen om hier weer bovenop te komen.

 

Veel sterkte aan jou en je man/vriend.

 

 

 

Liefs Daan.

Link to comment
Share on other sites

Lieve lieve Kim,

 

 

 

Ik heb er ook geen woorden voor, wat vreseliljk gewoon. Ik ben helemaal flabbergasted. Ik dacht gisteren nog van hoe zou het met Kim zijn omdat je nu ook al wel een echo zou hebben. Ik was dan ook zeer benieuwd of je 1 of 2 in je buikje zou hebben. En nu dit................

 

 

 

Ik wil je heel veel sterkte wensen met dit verdriet.

 

 

 

Heel veel liefs en knuffels van mij!

Link to comment
Share on other sites

Oh nee, Kim, wat vreselijk. Weet niet zo goed wat ik moet schrijven. Was zo blij voor je, dat het gelukt was, en nu dit. Het is niet eerlijk. Heel, heel veel sterkte, lieve meid. Woorden schieten tekort.

 

 

 

dikke knuffel,

 

Mariek

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use