Jump to content

Bepaalde forums afsluiten voor gasten?


Jheroen

Recommended Posts

Hallo allemaal daar ben ik weer.

 

 

 

Even jullie input over dit onderwerp als het even kan!

 

 

 

Sommige forums bevatten steeds meer persoonlijke verhalen van mensen; nu kunnen we die forums een beetje afschermen door ze alleen toegankelijk te maken voor geregistreerde leden.

 

Het is voor iedereen mogelijk om geregistreerd lid te worden dus helemaal waterdicht is het niet.

 

 

 

Wél is het zo dat als gasten meer willen lezen ze zich dan moeten registreren.

 

 

 

Zoekmachines zijn ook gasten op het forum dus als we dit zo zouden doen dan kunnen die de inhoud ook niet meer indexeren, maar dat is bijzaak!

 

 

 

We horen graag jullie mening!

 

:hiding:

Link to comment
Share on other sites

hoi hoi, van mij mag je best bepaalde forums sluiten idd voor buitenstaanders.

 

Je laatste zinnetje snap ik niet helemaal.....sollie...

 

 

 

Zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google komen vaak op het forum kijken of er nieuwe inhoud te vinden is. Aangezien Google zich niet kan registreren ziet het forum Google als een gast.

 

Die inhoud wordt dan opgeslagen zodat als iemand bijvoorbeeld zoekt op 'ivfmoeders' het forum dan in de resultaatlijst staat.

 

Hierdoor komen er dan nieuwe mensen op het forum kijken en dus meer leden (als het bevalt).

 

Sluiten we een forum voor gasten, dan kunnen zoekmachines dus ook de inhoud niet zien.

 

Snap joe?

Link to comment
Share on other sites

Jheroen, prima idee, maar misschien inderdaad niet zo handig voor de aantrekking van nieuwe leden?

 

Ik hoef niet zo nodig anoniem te blijven, maar kan me voorstellen dat andere meiden dat wel willen.

 

 

 

Kunnen wij anders topics openen die alleen voor onszelf te lezen zijn en de andere topics (over voeding etc) open laten?

 

 

 

Ik zeg ook maar wat hoor, jij bent de deskundige

 

 

 

Groetjes Laura

Link to comment
Share on other sites

ik ben ook niet zo van de anonimiteit maar besef niet altijd dat iedereen alles kan lezen..dus misschien wel bepaalde onderwerpen afsluiten...

 

(hier word je ook niet wijzer van:a4628ea63ee3976fca4)

 

 

 

"Bepaalde onderwerpen" jahaaaa..... daar kan ik het mee doen :icon_silent:

 

 

 

Misschien nog tips over welke forums dan alleen voor geregistreerde mensen bereikbaar zijn?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use