Jump to content

Menstruatie eindelijk doorgezet, door met ivf 2


Yvonne1

Recommended Posts

Ik heb al een tijdje niets van mij laten horen omdat ik maar steeds wachtte op het doorzetten van mijn menstruatie. Ik heb al ruim 2 weken licht bloedverlies wat ik altijd een paar dagen voor mijn menstruatie heb maar nu was ik bijna 2 weken over tijd. Vandaag is het eindelijk doorgezet en ik moet dus morgen het ziekenhuis bellen dat het dus vandaag cyclusdag 1 is. Ik mag dan op cyclusdag 21, 4 november, weer starten met de decapeptyl.

 

 

 

Het ziekenhuis gaf zelf aan dat ik menopur mag gebruiken deze keer ipv puregon. En dat is ook wat ik wilde dus ben erg blij. Ze zei dat sommige vrouwen daar betere embryokwaliteit door kunnen krijgen. Omdat ik de vorige keer best veel eitjes had, kan de kwaliteit achteruit gaan. Met menopur kan het zo zijn dat ik minder eitjes krijg, maar waarschijnlijk beter. Ik hoop dat tenminste en het is het proberen waard. Mijn embryo's de vorige keer zagen er de vorige keer best goed uit qua uiterlijk, maar ze waren niet echt sterk omdat ze na het ontdooien niet verder gingen delen. Ik rook ook nog steeds niet en als ik begin met de menopur dan ben ik ook al bijna 2,5 maand gestopt. Bij de eerste poging was ik half gestopt en nu echt helemaal. Ik zet alles op alles en niet meer half.

 

 

 

Het wordt weer spannend straks, ik zal jullie op de hoogte houden.

 

 

 

Liefs,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Lieve meisjes,

 

 

 

Ik was een paar dagen niet aanwezig hier op het forum en nu zie ik al jullie lieve berichtjes en dat doet me heel erg goed.

 

 

 

Ik werd een beetje heen en weer geslingerd door het ziekenhuis. Eerst mocht ik dus starten met ivf, maar donderdag werd ik gebeld dat het LUMC er een stop had opgezet voor dit jaar en dat ik pas volgend jaar weer mocht beginnen. Ik baalde daar natuurlijk heel erg van want dat wachten doe ik al te lang. Maar goed ik had me er op een gegeven moment maar bij neergelegd. Gisteren luisterde ik mijn voicemail af en daar werd mij verteld dat ze toch goed nieuws hadden en dat ik toch door kan. Dus ik moet maandag bellen voor een afspraak prikinstructies.

 

 

 

Ik houd jullie op de hoogte! En voor iedereen hier ook allemaal veel succes met jullie behandeling en ik hoop op alleen maar positieve resultaten.

 

 

 

Liefs,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use